Valla ne diyim bilemedim benim umudum var hala ama haklısın tabii ki10-4 zaten ama gitti boşuna takiplemeyrşn
Valla sen uyu istersen ben düdük çalmadan pes etmem gardaş helede basket10-4 zaten ama gitti boşuna takiplemeyrşn
Kral bak geçen jokice oynadım fark 20 oldu son pere girerken sadece 2 tane skoruna kupon geliyordu adam hiç girmedi oyuna bu da aynısı olucak biliyorum yani bilmesem sorun değil, kafa kafaya gitseydi gene eyvallah kesin gelir derdimValla ne diyim bilemedim benim umudum var hala ama haklısın tabii ki
Ben buradayım dostKral bak geçen jokice oynadım fark 20 oldu son pere girerken sadece 2 tane skoruna kupon geliyordu adam hiç girmedi oyuna bu da aynısı olucak biliyorum yani bilmesem sorun değil, kafa kafaya gitseydi gene eyvallah kesin gelir derdim
17 reis ben maço izliyorum saya sayaYoung şuan 18 de sizinkiler yanlış 1 sayı 1 sayıdır
Şuan 3 yerdede 18 hadi ikisi yanlış olsun biri doğrudur 😂17 reis ben maço izliyorum saya saya![]()
Aga sen ribantuda sayıyorsun o zaman raibnat yokkiŞuan 3 yerdede 18 hadi ikisi yanlış olsun biri doğrudur 😂
Çok pardon valla ben onuda saydım neyse 1 fazla asist yapsın ibne o zamanAga sen ribantuda sayıyorsun o zaman raibnat yokki