- 10,182
- 11,320
- 113
4 dk sadece 5 sayı çıktı şaka gibi
Gel gelVay aq nasıl oldu lan o,bende millet makara yapsın bitmeden ne won çektin der diye yazım dedim, hakikaten de geldi demiştim o yüzden eğlenelim dedim,vay aq ya
He agaGelin hele şöyle dostlar bi
Oooof helal olsun be knka sonunda![]()
Son 20 küsür kalmıştı farmlarjen 7 den bete girdi, ve son spine kadar sövüyordım olan olduucuz yırttık güzel geldi
Geldik kanka![]()
Son 20 küsür kalmıştı farmlarjen 7 den bete girdi, ve son spine kadar sövüyordım olan olduucuz yırttık güzel geldi
Tebrikler dost maçta gideni kazanmissin şans iste![]()
Güle güle harca![]()
Aga senin şu şu nefesteki dönüşlerin eşi benzeri yok![]()
Darısı başına dostGene soverken spine girmiştir😅
Slot oynamiom ben deneme bonuslarindan ne verseler 5 kuruş çıkmiyo, toplasan yatırımla 10 kez denemisimdir onlarda husranDarısı başına dost
Max çekim yaniOradaki yeşiller 7 de kalmıs iyi ki kalmasa 10 K verirdi ve 750” max kazanç ona da söverdim yani tam ayarında verdi oyun istesem vermez bu miktarı
Alt -ust basıp çöp etme knka, bide slottan yüzün güldü diye slottada heba etmeYav 1500 bardı 100 kaldı son satın aldım 30 TL verdi ana bacı söverken kasa 0 olsun derken bi baktım girdi oyuna ilk defa basıma geldi 12 K borcum vardı an itibari ile kurtuldum derin oh
Tebrikler dost sevindim senin adinaOradaki yeşiller 7 de kalmıs iyi ki kalmasa 10 K verirdi ve 750” max kazanç ona da söverdim yani tam ayarında verdi oyun istesem vermez bu miktarı