http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet YouTube Kanalınız Var Mı

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Benimde bir kanalim vardi bir zamanlar. Cok sacma gibi ama face de pet rescue saga diye bir oyun vardi. O oyunda nasil level gectigime dair. 1 yilda zar zor 200 TL kazandim ve cektim. Daha sonra en az 1.000 abone ve bilmem kac bin izlenme sarti filan geldi. Sartlari saglayamadigim icin adsense hesabim kapandi.
Aslında güzel takipçi kasmak iyi birşey insanları kendi linkin üzerinden bir yere gonderdinmi çok iyi kazanç elde edebilirsin bu exen coin ilk çıktığında 100 exen veriyordu o şekilde bircok site var sürekli açılıyor ve güzel paralar kazandiriyor

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Aslında güzel takipçi kasmak iyi birşey insanları kendi linkin üzerinden bir yere gonderdinmi çok iyi kazanç elde edebilirsin bu exen coin ilk çıktığında 100 exen veriyordu o şekilde bircok site var sürekli açılıyor ve güzel paralar kazandiriyor
Biraz emek verilirse cok iyi paralar kazanilabilirdi aslinda. Benim yaklasik 200 bin izlenmem vardi. Ortalama 1 milyon izlenmeye 1.000 TL filan gelir yaklasik. Benim videolarim, su an youtube de cikan bir cok fenomen den eski. Eger biraz cevrem olsaydi, ve sosyal videolar cekebilseydim su an bende zengindim.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Mesela sosyal bir video ornegi dusunmustum... İslek olmayan bir cadde de ihtiyar bi kadin karsidan karsiya gececek. Hic bi araba yol vermeyecek. Sonra minili bi kadin gececek butun arabalar yol verecek. 10 tane arabali 2 tane de bayan bulabilseydim videom dunyada 100 milyon izlenmisti :))

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Biraz emek verilirse cok iyi paralar kazanilabilirdi aslinda. Benim yaklasik 200 bin izlenmem vardi. Ortalama 1 milyon izlenmeye 1.000 TL filan gelir yaklasik. Benim videolarim, su an youtube de cikan bir cok fenomen den eski. Eger biraz cevrem olsaydi, ve sosyal videolar cekebilseydim su an bende zengindim.
Geç değil tekrar baslayabilirsin ben ne tür içerikler hazırlamam gerektiği konusunda düşünüyorum hem tüm yaş gruplarına hitap etmesini istiyorum hemde sürekliliği olmasini

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Mesela sosyal bir video ornegi dusunmustum... İslek olmayan bir cadde de ihtiyar bi kadin karsidan karsiya gececek. Hic bi araba yol vermeyecek. Sonra minili bi kadin gececek butun arabalar yol verecek. 10 tane arabali 2 tane de bayan bulabilseydim videom dunyada 100 milyon izlenmisti :))
Tek bir videoyla gidecek olsam basit ve çok izlenecek bir video cekebilirim ama sürekli paylaşım yapmayı düşünüyorum yoksa seninkine örnek bir video soyliyeyim 2 kişiye ihtiyacın var ataisti muslaman etmeye çalışırken müslüman ataist oldu müslüman biri ataistin yanına gider neden inanmıyorsun gibi sohbet başlar ataist sağlam cevaplar vererek muslamini ataist eder bomba gibi patlar tek video

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Son olarak yapilabilecek en guzel icerik 5-10 yas arasi cocuklara hitap edecek seyler olabilir. Tum bebelerin elinde telefon var. Anlamadan bilmeden butun reklamlara tikliyorlar. Mesela varmidir bilmiyorum ama eger cizgi film yapma programi gibi birsey olsa ve cizgi film yapabilsen cok ise yarar.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Tek bir videoyla gidecek olsam basit ve çok izlenecek bir video cekebilirim ama sürekli paylaşım yapmayı düşünüyorum yoksa seninkine örnek bir video soyliyeyim 2 kişiye ihtiyacın var ataisti muslaman etmeye çalışırken müslüman ataist oldu müslüman biri ataistin yanına gider neden inanmıyorsun gibi sohbet başlar ataist sağlam cevaplar vererek muslamini ataist eder bomba gibi patlar tek video
Yapim geregi elestirilere kulak tikayamiyorum. Binlerce kisinin edecegi kufurler sonucu lanet olsun der kanali kapatirdim :)

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
Dost içerik üretmek istiyorsan içerik türün ve hangi yaş grubu aralığına uygun videolara yapacağın önemli, sen sadece izlenmek istiyorsan hiç başlama derim, bu aralar ilginç bir şekilde kısa videolar çok izleniyor arada çıkıyor ama biri bitince diğeri başlıyor ve kısa olduğundan herkes izleyip geçiyor reklam geliri nasıldır bilmiyorum kurdan dolayı gelir düşmüştür adsense kuralları değiştiyse işin zor, çocuklar için oyun videoları yapman ve onlara oynama şansı vermen gerekiyor, dc üzerinden grup vs. kuracaksın katıla gelirseniz sizinle şöyle böyle yaparız diyeceksin tabi çok uğraşman lazım kanal introsudur izleyecilerin istedikleri oyunlarda yetenekli olman gerekiyor dost

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,116
18,343
113
Geç kaldık beyler bu işe 4 5 sene önce giricektik simdi herkes youtuber aralarından sıyrılıp takipçi yapmak zor

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Yapim geregi elestirilere kulak tikayamiyorum. Binlerce kisinin edecegi kufurler sonucu lanet olsun der kanali kapatirdim :)
Bir ara cayhause de Serkan var video çekmiş ataisti müslüman yapiuor kurgu çok kötü elinde bir broşür bunda bir tasarım var bunu biri yapmış sende de bir tasarım var senide biri yapmış diyip ataist müslüman oluyordu videoya bir yorum yaptım sadece yazdığım şuydu kurgu olmamış eğer karşındaki gerçek bir ataist olsaydı. Sana şunu derdi o bir broşür ben seni onu yapanın yanına goturebilirim ama sen beni yaptığını iddia etiğin varlığın yanına götür göreyim derdi seni bozardi video olmamış dedim adamlar bir tehdit ediyor beni varya öldürecekler nerdeyse 🤣🤣😁😁

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Ama cukayi her ay indirirsin cebe 🤣🤣
Ben İslam'in sartlarindan sadece Kelime-i Şehadet getirebiliyorum. Ama boyle bir video hazirlayip birini inancindan saptirirsam vebalini odeyemem :) O yuzden zengin olacagimi da bilsem muhtemelen yapmazdim.

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Dost içerik üretmek istiyorsan içerik türün ve hangi yaş grubu aralığına uygun videolara yapacağın önemli, sen sadece izlenmek istiyorsan hiç başlama derim, bu aralar ilginç bir şekilde kısa videolar çok izleniyor arada çıkıyor ama biri bitince diğeri başlıyor ve kısa olduğundan herkes izleyip geçiyor reklam geliri nasıldır bilmiyorum kurdan dolayı gelir düşmüştür adsense kuralları değiştiyse işin zor, çocuklar için oyun videoları yapman ve onlara oynama şansı vermen gerekiyor, dc üzerinden grup vs. kuracaksın katıla gelirseniz sizinle şöyle böyle yaparız diyeceksin tabi çok uğraşman lazım kanal introsudur izleyecilerin istedikleri oyunlarda yetenekli olman gerekiyor dost
Grafiker olduğum için intro hazırlama monaj yapmada sorunum yok ki YouTube den gelir az olsa bile iyi bir izleyici kitlesine ulaşmam yeterli bir çok firmanın halihazırda reklam işlerini yapıyorum YouTube kanalına hayli hayli reklam alırım sadece ne tür içerikler uretecegimi dusunuyorum