Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet YouTube Hakkında

femreyildiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
178
74
28
Arkadaşlar merhaba çok fazla boş vaktim var youtubede içerik üretmek istiyorum az çok montajdan renderden anlıyorum kafamda bi fikir var yapay zekaya hikaye yazdırıp arka planlarla birlikte seslendirme ile youtubede paylaşsammı diye düşünüyorum bölüm bölüm sizce tutarmı veya ne tür videolar üretebilirim varmı fikir öneriniz ?

kavara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
25
28
Arkadaşlar merhaba çok fazla boş vaktim var youtubede içerik üretmek istiyorum az çok montajdan renderden anlıyorum kafamda bi fikir var yapay zekaya hikaye yazdırıp arka planlarla birlikte seslendirme ile youtubede paylaşsammı diye düşünüyorum bölüm bölüm sizce tutarmı veya ne tür videolar üretebilirim varmı fikir öneriniz ?
Başla bilader işin rast gelsin

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,235
8,610
113
Tutar mı tutmaz mı denemeden bilemezsin bu işi ciddi yapmak varsa aklında en az 3 tane konsept belirle biri tutmazsa diğeri tutar illaki hangisi tutarsa ondan devam edersin

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,592
113
Hayvanları kurtarmak ile videolar yap ben bakiyom milyonlar izliyorlar

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,038
4,425
113
Reklam alman lazım sanırım birde öne cikarman için eş dost akraba ile abonelik olacak iş değil cidden zor

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
deneyebilirsin de youtube treni çoktan kaçtı maddi olarak beklentin varsa kazanç getirmez zaman geçsin diyorsan gir

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,038
4,425
113
Bayaadır araştırıyorum dost keşfete nasıl düşeceğiyle alakalı el dostla olacak iş değil zaten bencede
Hevesini kirmak istemem yanlış anlama iş yerinden bı abi de böyle yemekle alakalı çekti biraz abone izlenme falan derken yetersiz kaldı sans ama bu iş bir tuttu mu sonrası geliyor

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,592
113
Bayaadır araştırıyorum dost keşfete nasıl düşeceğiyle alakalı el dostla olacak iş değil zaten bencede
Biraz açabilir misin tam anlayamadım
Misal kanalın ismi hayvansavunuculari olsun git bı tane kedi al patisini bı yerde bağla sonra patisini çöz kurtar veterinere götür kediyi kurtardik mamasını verdik diye reklam yap hem izlenme alırsın hemde kokonalardan bir sürü bağış alirsin

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
787
113
Ben short video olarak yaptim. Tutan komik tweetleri seslendiriyordum ai den 2 3 ay guzel gitti sonra önerilmem sıfırlandı bıraktım,püf nokta uzun icerik tutturmak. Short olarak basla,baktın videolar 1m civari izleniyor sonra uzun icerik uret.

femreyildiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
178
74
28
Ben short video olarak yaptim. Tutan komik tweetleri seslendiriyordum ai den 2 3 ay guzel gitti sonra önerilmem sıfırlandı bıraktım,püf nokta uzun icerik tutturmak. Short olarak basla,baktın videolar 1m civari izleniyor sonra uzun icerik uret.
Kanal ismi söyler misin inceleyeyim bi

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
5,104
113
Youtube turkiyeden belli bir kemik youtuber belirlemiş geri kalanı anasayfada önermiyor bile boşuna zaman kaybetme 100 video yuklesen bile 50 dolar alirsin anca hiç girme beynine yazık 😁