Yağız bissoma okeyledi bizimkilerin kararını bekliyormuş öyle yani takımlar arası pürüz kaldı ama başka bi alternatif varmış ondan bekleriyprlarBissoma ile anlaşmışlar kesin net birşey göremedim
Singo kesin ama bu gece İstanbulda olcakmış
Yağız bissoma okeyledi bizimkilerin kararını bekliyormuş öyle yani takımlar arası pürüz kaldı ama başka bi alternatif varmış ondan bekleriyprlarBissoma ile anlaşmışlar kesin net birşey göremedim
Singo kesin ama bu gece İstanbulda olcakmış
Oyuncu da satmıyor pekBu kadar parayı nerden getiriyor bu gs
Ederson yattı herhalde Gs nin maaşı yüksek Bonservis de indirim de yapmıyorlarYağız bissoma okeyledi bizimkilerin kararını bekliyormuş öyle yani takımlar arası pürüz kaldı ama başka bi alternatif varmış ondan bekleriyprlar
Aynen ole tek bir oyuncu bile satmadilar ve hala 30 40 milyonlar havada uçuşuyor anlam veremedim hicOyuncu da satmıyor pek
75 Osimhene verdiler sadece sane Singo Bissoma deli para maaşlar uçuk
Galatasaray derinden araştırılsa altından çok şey çıkar
Ben olsam ederson almam o paraya 23-25lik kaleci lazımEderson yattı herhalde Gs nin maaşı yüksek Bonservis de indirim de yapmıyorlar
Çokta iyi bir kaleci değil aslında Donarumayı alsa daha iyi İmkansız değil yani Osimeni alan Donaruma da alırBen olsam ederson almam o paraya 23-25lik kaleci lazım
Gs zaten şl ye direk gitti kankagalatasaray'da fenerde şampiyonlar ligine gidimezse boku yedi o kadar transfer harcanan paralar yazık.
Devamı gelecek mi demek istediğim oGs zaten şl ye direk gitti kanka
Devami nasıl gelsin dost city madrid Bayern paris varken sira nasıl gs ye gelsin arada uçurum varDevamı gelecek mi demek istediğim o
Yani bı superlig şampiyonluğu daha alirlarDevami nasıl gelsin dost city madrid Bayern paris varken sira nasıl gs ye gelsin arada uçurum var
Arada uçurum yok ama fark var tabii ki baya..Devami nasıl gelsin dost city madrid Bayern paris varken sira nasıl gs ye gelsin arada uçurum var
Uçurum babası var nasıl yok real in bütçesine bak bi bide gs ye bakArada uçurum yok ama fark var tabii ki baya..
Ortamı germeye gerek yokBoşu boşuna gaza gelmeyin kimi alırsanız alın Galatasaray i durduramazsiniz her sene aynı hikaye bı gazla birşeyler yapıyorsunuz Mayıs ayında ağlıyorsunuz)))
O sene bu sene her sene şampiyon GALATASARAY ❤💛❤💛
Gsnin bütçesi 300 milyon realin 1 milyar 3 kat uçurum mi oluyor.Uçurum babası var nasıl yok real in bütçesine bak bi bide gs ye bak
Puahahha futbolda 700 milyon euro fark senin için uçurum degilmi yani puahahGsnin bütçesi 300 milyon realin 1 milyar 3 kat uçurum mi oluyor.