- 5,204
- 2,342
- 113
Dost zaten 6 ay benim zamanımda 12 aydı biz enayimiydik 94/4 gittimBedelli yapacak para yok dost napalım bedelli yapanların canı can da bizimki değilmi bedelli paramı karşılayacaksan hemen gidip yapayım![]()
Dost zaten 6 ay benim zamanımda 12 aydı biz enayimiydik 94/4 gittimBedelli yapacak para yok dost napalım bedelli yapanların canı can da bizimki değilmi bedelli paramı karşılayacaksan hemen gidip yapayım![]()
vay enai6 ay askerlikte zor gelmiş insanlara zamanında 1 yıl yaptık biz![]()
vay korkakvay enai
Haklısın usta bende 6 yaptım ama Kıbrıs'ta olmasına rağmen geldi geçti hiç birşey anlamadım askerlikten6 ay askerlikte zor gelmiş insanlara zamanında 1 yıl yaptık biz![]()
Süper özetledin dost burda zamanında askere gittimle övünenlerin zamanında bedelli olsa kredi çekip bedelli yaparlardı. Askerliği yapan adam kafadan şöyle diyor ben nasıl olsa yaptım başkalarıda yapmalı yapmazsa erkek değildir. Ben 5-10 sene önce gitmiş olsam şimdi bende konuyu açana etek giy pembe tezkere al yazardımBitane abi vardi bizim burada semtte. Hicbir ise yaramayan 5para etmezin teki. Tek ovundugu sey uzun donem askerlik yapmakti. Uzun donem yapip kendini oven birisi gorurseniz bilin ki o 5para etmezden farkı yoktur. Çünkü hayatta tek tutunacaklari dal 6 12 24 ay izmarit toplamaktir.
bedelli yaptım mis gibi verdigim parayı da dönünce 2 günde çıkarttım ne zamanım gitti ne param15 ay yaptım 2 ayda ceza aldım toplam 17 ay simdikiler 6 aya bile gitmiyor 😂
😂bedelli yaptım mis gibi verdigim parayı da dönünce 2 günde çıkarttım ne zamanım gitti ne param