Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yoklama - Asker Kaçağı

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,938
12,110
113
Bitane abi vardi bizim burada semtte. Hicbir ise yaramayan 5para etmezin teki. Tek ovundugu sey uzun donem askerlik yapmakti. Uzun donem yapip kendini oven birisi gorurseniz bilin ki o 5para etmezden farkı yoktur. Çünkü hayatta tek tutunacaklari dal 6 12 24 ay izmarit toplamaktir.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,145
1,966
113
La gidin bedelli kurtulun klima bile var öğle aralarında baklava var geçen sene bu zamanlar gittim yılbaşı diye kuruyemiş bile vermiştiler

Revorevo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
45
18
Bitane abi vardi bizim burada semtte. Hicbir ise yaramayan 5para etmezin teki. Tek ovundugu sey uzun donem askerlik yapmakti. Uzun donem yapip kendini oven birisi gorurseniz bilin ki o 5para etmezden farkı yoktur. Çünkü hayatta tek tutunacaklari dal 6 12 24 ay izmarit toplamaktir.
Süper özetledin dost burda zamanında askere gittimle övünenlerin zamanında bedelli olsa kredi çekip bedelli yaparlardı. Askerliği yapan adam kafadan şöyle diyor ben nasıl olsa yaptım başkalarıda yapmalı yapmazsa erkek değildir. Ben 5-10 sene önce gitmiş olsam şimdi bende konuyu açana etek giy pembe tezkere al yazardım:D Herkes işine geldiğini diyor aslında

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
1,869
113
15 ay askerlik yaptım Şırnak'ta şimdi 6 ay birde terör eskisi gibi yok . Gideceksiniz 6 ay düzenli bir hayat yaşayacaksınız Spor eğitim. Yani bu kadar zorluğuda yapın bence aktivite gibi görün. Eskisi gibi değil askerlik artık. Telefon bile sokuyorsunuz artık 🤣

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,032
4,765
113
Çürük olup askere gidemeyenin kahveye çıkacak yüzü olmazdı asker kaçağını anası babası karısı evine almaz kovardi kötü gözle bakılır gözünü cikem insan kendi yerin dibine girerdi utançtan ne hallere düştü memleket