Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yoklama - Asker Kaçağı

Revorevo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
45
18
Dostlar selam tecilin süresi bitti yoklamam gelmiş milli savunma bakanlığından sms geldi askeriyeye gelip işlemlerini tamamla yoksa yoklama kaçağı olacaksın gibisinden. Askere gitmezsem yoklama kaçağı olursam evimden gelip almazlar dimi tecilin bitmesine 2-3 ay kala geçenlerde de konu açtım hiçbirşey olmaz sadece yolculuk sırasında yakalanırsan işlem yapıp salarlar yazmışlardı şimdi sms te gelince kaçak olduk sayılır asla ama asla bir problem çıkmaz değilmi dostlar

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
931
306
63
Dostlar selam tecilin süresi bitti yoklamam gelmiş milli savunma bakanlığından sms geldi askeriyeye gelip işlemlerini tamamla yoksa yoklama kaçağı olacaksın gibisinden. Askere gitmezsem yoklama kaçağı olursam evimden gelip almazlar dimi tecilin bitmesine 2-3 ay kala geçenlerde de konu açtım hiçbirşey olmaz sadece yolculuk sırasında yakalanırsan işlem yapıp salarlar yazmışlardı şimdi sms te gelince kaçak olduk sayılır asla ama asla bir problem çıkmaz değilmi dostlar
Kanka 2 senedir yoklamam var sıkıntı yok takıl bi arkadaşım var manisaya gidiyor sürekli 4 5 kere yakaladılar tutanak tutuyorlar sıkıntı yok keyfine bak daha güven verici birşey duymak istiyorsan kuzenim var 7 senedir yoklaması var ankarada Kuryelik yapıyor

Furkan531

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
98
28
Dostum 39 yaşında bir mahalleden bir abi var daha henüz askere gitmedi hiç bir şey olmaz 2 3 kere kağıt yazarlar orası da sana kalmış tabi ilk tutanağını aldığında diğer her GBT girişinden kağıdım var evde dersin zaten kağıtta boşta işte prosedür hesabı

hsunutur27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,643
353
83
Arkadaşlar bu kadar basit değil asker kaçağı olmak nasıl bu kadar basite indirgenmiş olabilirsiniz

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,227
2,559
113
Ulan askerlik çok güzel bir şey ya. İnanılmaz insanlarsıniz. Papağan gibi..

Revorevo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
45
18
Ulan askerlik çok güzel bir şey ya. İnanılmaz insanlarsıniz. Papağan gibi..
Paralı askerliği başlatan milli savunma bakanlığına dava açabilirsin dost insanı askerlikten soğuttular parası olan ayrıcalıklıysa ortada usulsüzlük varsa bizde usulsüzlük yapınca kötü olan vatandaşmı oluyor. Bedelli paramı öde gidip yapayım askerlerin yarısı bedelli,askerlik diye bişey kalmadı

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
844
113
Ne boş Konu askerlik yapmayacak durumdaysan pempe teskere istersin biter paran varsada verirsin yapmassin he cezaya gelince resmi kurumlarda calisamassin yakalanma durumunda tutunak tutuyorlar ceza yiyorsun 1 ay acemilik 5 ay ustalık yap gitsin usta tatil niyetine

Skrinar

Yaşa Taşa Başa Oturma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
802
113
Adam gibi git 6 yap askerligini yap gel kızdırma beni şimdi

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,838
814
113
GBT'ye takılırsan kıl birisine denk gelirsen askerlik şubesine sevk ederler hele ki jandarmaya denk gelirsen askerde bil kendini

cuLt

Üye
Yeni Üye
11
5
3
Ne boş Konu askerlik yapmayacak durumdaysan pempe teskere istersin biter paran varsada verirsin yapmassin he cezaya gelince resmi kurumlarda calisamassin yakalanma durumunda tutunak tutuyorlar ceza yiyorsun 1 ay acemilik 5 ay ustalık yap gitsin usta tatil niyetine
Aşırı saçmalamışsın. İnsanlar ev bakıyor, belki çoluğu çocuğu, annesi hasta ona bakıyor. Herkesin hayatı sizin gibi laylaylom rahat değil.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,889
2,851
113
asker kaçaklarının birbirini savunduğu bir konu. Garip.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
844
113
Aşırı saçmalamışsın. İnsanlar ev bakıyor, belki çoluğu çocuğu, annesi hasta ona bakıyor. Herkesin hayatı sizin gibi laylaylom rahat değil.
La ne anlatıyorsun ilk olmicak son da değil ben askerde neler neler gördüm bende zengin değilim evi gecindirmek kolay değil askerlik fakir işi fakirsen yapmak zorundasın

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,315
1,771
113
acemide 48 yaşında dayı vardı yatalak babasına bakmıs bu zamana kadar o ölünce gelmiş çok garipti bir tarafta 20 yaşında gençler bir tarafta 40 48 yaslarında adamlar vardı. Askerlik erkenden gidip yapmak en mantıklısı gibi yaş geçtikçe daha çok zorlanılıyor tabi bu dediğim 6 ay için bedelli yapacaksan çok önemi yok

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
844
113
acemide 48 yaşında dayı vardı yatalak babasına bakmıs bu zamana kadar o ölünce gelmiş çok garipti bir tarafta 20 yaşında gençler bir tarafta 40 48 yaslarında adamlar vardı. Askerlik erkenden gidip yapmak en mantıklısı gibi yaş geçtikçe daha çok zorlanılıyor tabi bu dediğim 6 ay için bedelli yapacaksan çok önemi yok
Noktayı koydun dost

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,023
1,296
113
Askerliğin hiç manası yok artık profesyonel askerliğe geçtikten sonra 6 aylık maaşımı burada bırakıp 6 ay yapmak bana saçma geliyor aynı para neredeyse daha fazlası hatta o yüzden git adam gibi 6 ay yap gel falan saçma beyler gidip ne yapıyorsunuz şu devirde Allah aşkına

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
818
221
43
6 ay askerlikte zor gelmiş insanlara zamanında 1 yıl yaptık biz:)

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,709
2,027
113
Bana 110bin ceza gelmiş la gidin kurtulun bende gidecem az kaldı