70 liralik yeni arz coin alınmaz minimum tutarlari yüksek olur.Hikayeden milleti carpacakGeçen hafta yeğenim ısrarırya ortak dogecoin aldık 10 k lık geriye 70 tlmiz kalmıştı bugun öğlen movecoin diye bir memecoin halka arz edildi 70 TL lik aldık 0.75 krş açılış oldu 1.5 saat içinde %3300 kar yazdı 33 k kazandım 10k yı oraya yatırsaydık şuan kendi çapımda zengindim şanş işte
Sallamiyor bugün çok atak yapan altcoinler olmuş önceden yüklü miktar alanlar köşeyi döndübu arkadaş sallıyor mu
Ya yukselmistir coinde 70 liralik alım yaptirmaz hicbir borsa.her coinin minimum tutarı var sallıyor.yeni listelenecek coinleri almak icin baya vip seviye olmak lazimbu arkadaş sallıyor mu
70 tl kalıyor onunla tane 0.75 kuruşluk alıyor 33k kazanıyor 100 tane aldı desek 100*23 onun hesabına göre 33k 😂😂bu arkadaş sallıyor mu
Dostum 70 liralik listelenen coin alınmaz git kime sorarsan sor.Sallamiyor bugün çok atak yapan altcoinler olmuş önceden yüklü miktar alanlar köşeyi döndü
Doğru diyorsa gelir işlem geçmişini atar bakalimDostum 70 liralik listelenen coin alınmaz git kime sorarsan sor.
Bilmiyorum ama sarhoş gibi duruyorbu arkadaş sallıyor mu
Kendisi alır almaz adamın hesabını bilemem ben %3000 lerde bugün kâr veren olduğunun doğruluğunu söylüyorumDostum 70 liralik listelenen coin alınmaz git kime sorarsan sor.
33k yapmıyor kiGeçen hafta yeğenim ısrarırya ortak dogecoin aldık 10 k lık geriye 70 tlmiz kalmıştı bugun öğlen movecoin diye bir memecoin halka arz edildi 70 TL lik aldık 0.75 krş açılış oldu 1.5 saat içinde %3300 kar yazdı 33 k kazandım 10k yı oraya yatırsaydık şuan kendi çapımda zengindim şanş işte
0.0068 krş ile açıldı lale anlamıyorsan sus70 liralik yeni arz coin alınmaz minimum tutarlari yüksek olur.Hikayeden milleti carpacak
Özelimi kimseyle paylaşmam eşimr bile göstermemDoğru diyorsa gelir işlem geçmişini atar bakalim
Coin artmis olabilir dedim zaten 70 liralik listeleme alinmaz dedim lale sensin bu arada iade ediyorum.dolandiriciEkli dosyayı görüntüle 676705
Açılış fiyanıtını görnüyormusun lale