Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ynsks01 / NBA Oyuncu Bahsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Ard arda aynı bakiyeye, farklı çekim yöntemleri verdiğin için hesabın kapatılmıştır haha

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Adamın parayı yatirinda sonra forum sizin gelip burada kavga edin tek başınıza

Rabbitbet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
280
102
43
Ard arda aynı bakiyeye, farklı çekim yöntemleri verdiğin için hesabın kapatılmıştır haha
Komik.
Evet efendim rahat olabilirsiniz. Buradaki kuralsız 3-5 kişinin söylemlerine bakmayınız. Biz hepsine gerekli açıklamayı yapmamıza rağmen gırgır yapmaya başladılar. Çekiminiz gelecek. Arkadaşın da belirttiği gibi yılbaşı kaynaklı yoğunluk var. Her şeyden önce karşınızda da bir muhatap var. Ara ara bu tür esnemeler her yerde olur. Olmaz , yok böyle bir şey diyorsanız nerede olursanız olun şansınız daim olsun deriz :)

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,030
29,588
113
Kaç kişi sayar mısınız ? Belge belge verdiğimiz cevaplar ile sayınız lütfen saymazsanız içinizden ne geçiyorsa 10 mislisini diliyoruz sizlere. Hadi sayınız kaç kişi ve ne uygulanmış ?
Biz o kuponu nasıl Sinerji yaparak getirttik sizin haberiniz var mı yok tabi ter akıttık gece gece doncic doncic diye diye biyerlerimizden ter aktı yatırın adamın parasını lütfen

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Komik.

Evet efendim rahat olabilirsiniz. Buradaki kuralsız 3-5 kişinin söylemlerine bakmayınız. Biz hepsine gerekli açıklamayı yapmamıza rağmen gırgır yapmaya başladılar. Çekiminiz gelecek. Arkadaşın da belirttiği gibi yılbaşı kaynaklı yoğunluk var. Her şeyden önce karşınızda da bir muhatap var. Ara ara bu tür esnemeler her yerde olur. Olmaz , yok böyle bir şey diyorsanız nerede olursanız olun şansınız daim olsun deriz :)
Teşekkür ederim. Yok emindim kendimden reis zaten dikkat ettim kurallara, elinize sağlık

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Biz o kuponu nasıl Sinerji yaparak getirttik sizin haberiniz var mı yok tabi ter akıttık gece gece doncic doncic diye diye biyerlerimizden ter aktı yatırın adamın parasını lütfen
Vallaha doğru diğer arkadaş da özellkl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...