Havale sıkıntı bilmiyorlar mı tutar yüksek sıkıntıya sokmaz mıHavale berin dediler
Havale sıkıntı bilmiyorlar mı tutar yüksek sıkıntıya sokmaz mıHavale berin dediler
Iyi bari bahane bulamadilarHavale berin dediler
Hadi iyisin takılmadın Bi kuralaNo problem
Ben hep havale ile yapıyorum şuana kadar hiçbi sıkıntı olmadıHavale sıkıntı bilmiyorlar mı tutar yüksek sıkıntıya sokmaz mı
Hadi bakalım reBeklemeye alındı hadi hayırlısı
Bu iyiydi 🤣🤣Zincir havale yapmışsın,ana para iade knka
Kaç kişi sayar mısınız ? Belge belge verdiğimiz cevaplar ile sayınız lütfen saymazsanız içinizden ne geçiyorsa 10 mislisini diliyoruz sizlere. Hadi sayınız kaç kişi ve ne uygulanmış ?Bir kişi olsa iyi
Al şu havucu sakinleş reisKaç kişi sayar mısınız ? Belge belge verdiğimiz cevaplar ile sayınız lütfen saymazsanız içinizden ne geçiyorsa 10 mislisini diliyoruz sizlere. Hadi sayınız kaç kişi ve ne uygulanmış ?
Hahahhaa🤣Al şu havucu sakinleş reis
Komik.Ard arda aynı bakiyeye, farklı çekim yöntemleri verdiğin için hesabın kapatılmıştır haha
Evet efendim rahat olabilirsiniz. Buradaki kuralsız 3-5 kişinin söylemlerine bakmayınız. Biz hepsine gerekli açıklamayı yapmamıza rağmen gırgır yapmaya başladılar. Çekiminiz gelecek. Arkadaşın da belirttiği gibi yılbaşı kaynaklı yoğunluk var. Her şeyden önce karşınızda da bir muhatap var. Ara ara bu tür esnemeler her yerde olur. Olmaz , yok böyle bir şey diyorsanız nerede olursanız olun şansınız daim olsun derizNo problem
Biz o kuponu nasıl Sinerji yaparak getirttik sizin haberiniz var mı yok tabi ter akıttık gece gece doncic doncic diye diye biyerlerimizden ter aktı yatırın adamın parasını lütfenKaç kişi sayar mısınız ? Belge belge verdiğimiz cevaplar ile sayınız lütfen saymazsanız içinizden ne geçiyorsa 10 mislisini diliyoruz sizlere. Hadi sayınız kaç kişi ve ne uygulanmış ?
Teşekkür ederim. Yok emindim kendimden reis zaten dikkat ettim kurallara, elinize sağlıkKomik.
Evet efendim rahat olabilirsiniz. Buradaki kuralsız 3-5 kişinin söylemlerine bakmayınız. Biz hepsine gerekli açıklamayı yapmamıza rağmen gırgır yapmaya başladılar. Çekiminiz gelecek. Arkadaşın da belirttiği gibi yılbaşı kaynaklı yoğunluk var. Her şeyden önce karşınızda da bir muhatap var. Ara ara bu tür esnemeler her yerde olur. Olmaz , yok böyle bir şey diyorsanız nerede olursanız olun şansınız daim olsun deriz![]()
Vallaha doğru diğer arkadaş da özellklBiz o kuponu nasıl Sinerji yaparak getirttik sizin haberiniz var mı yok tabi ter akıttık gece gece doncic doncic diye diye biyerlerimizden ter aktı yatırın adamın parasını lütfen