Tumbet bana yüzde yüz veriyor sana vermiyomuYav su parayı bi burdan yükseltemiyeum kupon yapıyorum 8 maç geliyor ama sonra olmuyor güzel bonus verem biryer lazım bana önerisi olan var mı
Arkadaş doğru diyo fazla abartmaTebrikler hocam bak akşamüstü dediğim gibi yap lütfen 1kyı ayır cebine![]()
kral southbet betaverse betcool huhubetYav su parayı bi burdan yükseltemiyeum kupon yapıyorum 8 maç geliyor ama sonra olmuyor güzel bonus verem biryer lazım bana önerisi olan var mı
Yine sansinnaver gitti tbekler,Yav su parayı bi burdan yükseltemiyeum kupon yapıyorum 8 maç geliyor ama sonra olmuyor güzel bonus verem biryer lazım bana önerisi olan var mı
Saol knkaYine sansinnaver gitti tbekler,
güzel maclar bence fazla basmaBi MBA ekleyip sunu yapasım var 2 gündür tahminlerim geliyor 10 oran NBA eklersen 1.5 K Ya 15 K olmazmı
Verir herhalde aylık mı veriyor o dediginiTumbet bana yüzde yüz veriyor sana vermiyomu
Yok ya ilk yatirimda ve yildonumundeVerir herhalde aylık mı veriyor o dedigini
Git yat dost yarın yaparsın bu saatden sonra şansın gidiyorBi MBA ekleyip sunu yapasım var 2 gündür tahminlerim geliyor 10 oran NBA eklersen 1.5 K Ya 15 K olmazmı
Milyoner var Bi oraya bakYav su parayı bi burdan yükseltemiyeum kupon yapıyorum 8 maç geliyor ama sonra olmuyor güzel bonus verem biryer lazım bana önerisi olan var mı
Bir yerden sonra yeter diyebilmek lazımVerir herhalde aylık mı veriyor o dedigini
Ne kadar çevrim istiyo1.5 anapara kuralı nerde varmıs ben anlamıyorum yağı ıha
1.50 orana 2k at bence cewrim bitsin1.5 anapara kuralı nerde varmıs ben anlamıyorum yağı ıha