- 15,750
- 8,674
- 113
Neyse çaremiz yok beklicez,bozdurma olmuyoo di miAga 137 bademlere kadar inmişti ama 2 dakiakada olan oldu maçta olay orda bitti 16 sayı cıktı
Neyse çaremiz yok beklicez,bozdurma olmuyoo di miAga 137 bademlere kadar inmişti ama 2 dakiakada olan oldu maçta olay orda bitti 16 sayı cıktı
28 atsinlar2. Yarı 71 hakları var ama muhtemelen gelmez 3. Periyot Ya 50 atar bu lar ya 28
Kuponun güzel gidiyorBak 2 maçta kurudu şimdi haya ananı ya sporting neden atmıyor
Aga sporting batırdı güzel değil 40 ı göremezlerse son per bu ligi biliyorum yatıydılar 35 filan anca atıyolarSakin ol gayet güzel gidiyor
Gelir rahat ol bu kuponun sakince bekleAga sporting batırdı güzel değil 40 ı göremezlerse son per bu ligi biliyorum yatıydılar 35 filan anca atıyolar
Onun tarzı oGelir rahat ol bu kuponun sakince bekle
Aga bozma olayı sanki barem 120 lerdr gibi konsuuyon 50 atıyor bazen bu ahlaksızlarBen senin kadar ballı adam görmedim birader
Knka daha koskoca 4. Perker varŞu gelen 7k yı mantıklı harca lütfen bak rica ediyorum
Ben mutfağı topladım geldim 10 sayı düşmüş barem daha ne istiyorsun gidicem 15 dakikaya toptanAga bozma olayı sanki barem 120 lerdr gibi konsuuyon 50 atıyor bazen bu ahlaksızlar