Nerden esti bi kereden öyleHarbiden aga Ya inşallah
E sabırlı olucam dedi ya 2 sayfa önce 😄Nerden esti bi kereden öyle
Çok sabırlıdır kendileri 😅E sabırlı olucam dedi ya 2 sayfa önce 😄
Yılbaşı partisi diyelim 😄 gerçi 2k paramız yok ama olsun 😄O kadar ince yani 😅
Yanı şurada ne güzel demiştinO maçla 2 li kombine basıcam knka
Ben şimdiki parayla ortalama 10k kredi çektim 8 9 sene önce 28 yaşında ve 500k yaptım türkiyede geldim. Sonraki sabah kedimi ödemeden arkadaşımı alıp tekrar gittim ve hepsini kaybettim. Aynısını görüyorum YunustaÇok sabırlıdır kendileri 😅
Ya 3 ihtimall oynamak istemedim 2 ihtimalli iade olur diye güvenemedikYanı şurada ne güzel demiştin
500 k iyimis,bide o zaman a goreBen şimdiki parayla ortalama 10k kredi çektim 8 9 sene önce 28 yaşında ve 500k yaptım türkiyede geldim. Sonraki sabah kedimi ödemeden arkadaşımı alıp tekrar gittim ve hepsini kaybettim. Aynısını görüyorum Yunusta![]()
Yok şimdinin parasına göre ortalama diyorum500 k iyimis,bide o zaman a gore
Al işte biz ne diyoruz adam ne diyo. Bas kardeşim bas da rahatlaBeyler şimdi 2 ki kombine atıyorum bu gelirse gelir gelmezse 0 oluyoruz çok sinirlendin
Bide stressiz geliyordu,kafa da rahat olucakti of ofYa 3 ihtimall oynamak istemedim 2 ihtimalli iade olur diye güvenemediksalak gibi
Mecburum ama aga yoksa yükselmez paraAl işte biz ne diyoruz adam ne diyo. Bas kardeşim bas da rahatla
Yatırmadan evvel yaz bi burayaBeyler şimdi 2 ki kombine atıyorum bu gelirse gelir gelmezse 0 oluyoruz çok sinirlendin