- 15,750
- 8,674
- 113
Kanka bi kere ben verim bas ya😅Neyse freebetten 800 gelmişti onla devam2 maç bilsek zarar çıkar @mehmetzinho
Kanka bi kere ben verim bas ya😅Neyse freebetten 800 gelmişti onla devam2 maç bilsek zarar çıkar @mehmetzinho
Bonus bulcam aga bak bonusu sayesinde kurtardım 500 karla çıkıyorum siteden kupon gelseydi 2.5 K ama neyseKanka bi kere ben verim bas ya😅
Ya da bas sen ne olur ne olmaz yatirmiyim seni,alt ustle paranın içine s.c sen😅😅Kanka bi kere ben verim bas ya😅
MS çeyrek filan gir knka, hakikaten yeter alt üstten gına geldiBonus bulcam aga bak bonusu sayesinde kurtardım 500 karla çıkıyorum siteden kupon gelseydi 2.5 K ama neyse
.Naptın knk
He iyimis 😅😅
Ohaa 190 mı 😅😅,napak takip edicezGöttingen 190 sayı oluruna 900 misli girildi
La sorma oynadıım durdular 40 atamazlar bak görOhaa 190 mı 😅😅,napak takip edicez
Knka çok yüksekten aldin la,sanki 12 dk perMaça oynadığım gibi 1 dakika boş geçtihay ananı senınnben
La diyorummya sana 1 dakka boş hgitiKnka çok yüksekten aldin la,sanki 12 dk per
Uzamazsa yatarızLa sorma oynadıım durdular 40 atamazlar bak gör
45-46 lazım periyotlar
Aga bunları 45 den görücen periyotlarını çok hızlı oynuyolarVay aq daha 60 kaldı
Elimize 45 ligi vermesinlerde knkAga bunları 45 den görücen periyotlarını çok hızlı oynuyolar
43 lazım valla son oer dep asılırsa gelir yoksa yalan omuruzGerçi en berbat periyotlarinda bile 44 çıktı,bi ihtimalimkz var
43 olurda bidaha ust oynayanin 🤫🤫, ızdırap çekiyoruz,hele geçen gece alt olsun diye neydi öyle ya43 lazım valla son oer dep asılırsa gelir yoksa yalan omuruz