- 1,380
- 561
- 113
Kusurabakmayin ama nasıl bu kadar berbat puanlar alabiliyorsunuz. Hiç mi çalışmiyorsunuz. Biz kafamızı kaldırmazdik dersten.
yrk kürek bi sistem var sizin iş zor gençler,99da liseyi bitirdim 2000de marmara göztepe kampüsü ilk tercihimdi direkt girdim,bizim eve 3-4 km mesafede,şimdi ne kadar zeki olursan ol menzilin ipinini tutmadan,akpde dayın olmadan cebelenip durursun,rejim değişimi kapıda ondan sonrası belli uyuyan milletler ölmeye mahkumdur.beyler tükendik ya yaklasık 4 5 senedir msü yks kpss ortaögretim ne varsa girdim bu sene sonuc dahada berbat her sene zorlaşan bir sistem var sıralamam 1mlerde sizce s*ktiriboktan bi bölüm yazıp gitmeli miyim 1 sene daha mı
Niye kardeş adam akıllı hazirlanin 24k sayısal sıralama yaptim marmaradayim diş 3.sene keşke mevzuna kalsaydım da Cerrahpaşa tıp yapaydimreis ben 20 yaşındayım bu sene gidicem iki kere mezuna kaldım calısmıcaksan git valla reis bosuna vaktını harcama
Bim maaşı 38kA101 Şok Bim
İddia bölümü felan acilmadi mi orayı tercih etbeyler tükendik ya yaklasık 4 5 senedir msü yks kpss ortaögretim ne varsa girdim bu sene sonuc dahada berbat her sene zorlaşan bir sistem var sıralamam 1mlerde sizce s*ktiriboktan bi bölüm yazıp gitmeli miyim 1 sene daha mı
Akp gençlik kollarına kaydol bütün sınav soruları smsle gelir sınavdan önce 😂beyler tükendik ya yaklasık 4 5 senedir msü yks kpss ortaögretim ne varsa girdim bu sene sonuc dahada berbat her sene zorlaşan bir sistem var sıralamam 1mlerde sizce s*ktiriboktan bi bölüm yazıp gitmeli miyim 1 sene daha mı
gel 1 sene hazırlan bakayım kaç sıralama yapıcaksın cidden kitaplardaki ile sınavın alakası yok ve her sene dahada saçmalaşıyor napmalıyızKusurabakmayin ama nasıl bu kadar berbat puanlar alabiliyorsunuz. Hiç mi çalışmiyorsunuz. Biz kafamızı kaldırmazdik dersten.
Tıp sıralaması ne kadarbende 2k4lüyüm walla yaşlandım ya kanka aslında derslerim iyide odak olamıyorum ve bazı çevresel problemlerden dolayı ama bu puanla anca terörist oluruz onu bile olamayız gelen bölümler cok s*kko
Dediğin birz doğru sınav ile kitaplar benzerlik göstermiyor. En yakın kaynak hangisi knk sencegel 1 sene hazırlan bakayım kaç sıralama yapıcaksın cidden kitaplardaki ile sınavın alakası yok ve her sene dahada saçmalaşıyor napmalıyız
Mal msiiniz oğlum ne menziliyrk kürek bi sistem var sizin iş zor gençler,99da liseyi bitirdim 2000de marmara göztepe kampüsü ilk tercihimdi direkt girdim,bizim eve 3-4 km mesafede,şimdi ne kadar zeki olursan ol menzilin ipinini tutmadan,akpde dayın olmadan cebelenip durursun,rejim değişimi kapıda ondan sonrası belli uyuyan milletler ölmeye mahkumdur.
Mal olmuş yeni nesilAkp gençlik kollarına kaydol bütün sınav soruları smsle gelir sınavdan önce 😂
Geçmiş olsun dostbeyler tükendik ya yaklasık 4 5 senedir msü yks kpss ortaögretim ne varsa girdim bu sene sonuc dahada berbat her sene zorlaşan bir sistem var sıralamam 1mlerde sizce s*ktiriboktan bi bölüm yazıp gitmeli miyim 1 sene daha mı
Kaçırma sakın kankamBilgisayar mühendisliği düşünüyorum kendi sehrimde 250k ile geliyoda yine emin degilim
iddaa bölümü şart harbiden açılırsa ilk yazılan ben olurum 😂😂😂İddia bölümü felan acilmadi mi orayı tercih et
480 puanla üniversiteye girmiş birine mi bunu diyorsun 🤣gel 1 sene hazırlan bakayım kaç sıralama yapıcaksın cidden kitaplardaki ile sınavın alakası yok ve her sene dahada saçmalaşıyor napmalıyız