- 1,769
- 434
- 83
o mac bı sekılde patlayacaklar ama cok merak edıyorum ne olacak porto atması gerekıyor bunun ıcın acık verecek 2. bır standrt lıege - franfurt macı ümidiyle bekleyecemÇok zor maça oynamışsın sen ya porto eskisi gibi golcü değil rangers de avrupada hep kapanarak oynuyor inşallah gelir
İnşallah dediğin gibi olur güzel kupon yapmışsın. Getirisi neo mac bı sekılde patlayacaklar ama cok merak edıyorum ne olacak porto atması gerekıyor bunun ıcın acık verecek 2. bır standrt lıege - franfurt macı ümidiyle bekleyecem![]()
ManU de atmış hadi bakalım 75e kadar 2 tane atsınlar da senin kupon gelsin
alt oynaaycaktım boyle bıraz baktım mıllet hep alt dıyordu oynanma yuzdelerıde alttan yanaydı dedım bı suprız deneyelım patlatıralrsa ama bız patladık yıneManU de atmış hadi bakalım 75e kadar 2 tane atsınlar da senin kupon gelsin![]()
Aynen kg olmadan üst zor keşke kg alsaymışsınporo cok gec geldı cok 1.0 da donmez sanmam
75e kadar 2 gelsin dedim keşke 3 gelsin deseymişimahahah 2![]()
olurda gelırse senden baskasına etkınlık yok kankaAynen kg olmadan üst zor keşke kg alsaymışsın
olurda gelırse senden baskasına etkınlık yok kanka![]()
Bi gelsin de gerisini düşünürsünolurda gelırse senden baskasına etkınlık yok kanka![]()
75e kadar 2 gelsin dedim keşke 3 gelsin deseymişim![]()
Burdan alt bitmesi kötü olur peş peşe 2 gol geldi 3 de gelsin bariaynen valla 3.0 dıom hem alt patlayacak hmde var oynayanlar dedım sana bı dumen donecek dıe boyle bıterse cok koyar valla
Kardeşim 90 da olsada o gol gelecek rahat ol arkana yaslanporto 0.0 kende kosmuyordu sankı ılk macı 3.0 kazanmsı gıbı hala aynı
macı ızlesen emın ol oyle demezdınKardeşim 90 da olsada o gol gelecek rahat ol arkana yaslan