- 1,084
- 915
- 113
cade ve zion bahsine ne diyorsun mantıklı mıBolsans
Güzel deneme. Bol şanszion sakatlanıp maçı terk etmezse tutar gibi bu sene takımda oyuncu yok bütün topları o kullanır 22 atış dener oranı da 2.01 aklımı çelmedi değil bakalım cade de ilk opsiyon 10 tane atış sokabileceğini düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 864639
Zion rahat gelır gbıde cade gununde olmalıcade ve zion bahsine ne diyorsun mantıklı mı
Bol şanslar dilerim 🙏zion sakatlanıp maçı terk etmezse tutar gibi bu sene takımda oyuncu yok bütün topları o kullanır 22 atış dener oranı da 2.01 aklımı çelmedi değil bakalım cade de ilk opsiyon 10 tane atış sokabileceğini düşünüyorum
Bol şanslarzion sakatlanıp maçı terk etmezse tutar gibi bu sene takımda oyuncu yok bütün topları o kullanır 22 atış dener oranı da 2.01 aklımı çelmedi değil bakalım cade de ilk opsiyon 10 tane atış sokabileceğini düşünüyorum
Reis wembanyama ve zigon geldi de cade baremi ne onu anlamadım eğer toplam sayıysa o da geldi tebriklerzion sakatlanıp maçı terk etmezse tutar gibi bu sene takımda oyuncu yok bütün topları o kullanır 22 atış dener oranı da 2.01 aklımı çelmedi değil bakalım cade de ilk opsiyon 10 tane atış sokabileceğini düşünüyorum
yok 10 basket atar oynadım 8 attı yattı buReis wembanyama ve zigon geldi de cade baremi ne onu anlamadım eğer toplam sayıysa o da geldi tebrikler