- 36,014
- 26,891
- 113
Ball ballAha 2 vay benim japonum
Ball ballAha 2 vay benim japonum
Lakers fark 10 dan dondu 2.5 ıcın ıyıMaç yandı bu arada devre kötü oldu
Kac geldı kuponMaç yandı bu arada devre kötü oldu
Lakers düz kazanır da gelirse toplam 12 k geliyor bu 9.5 verdi kasa azdı 1 basabildimKac geldı kupon
Guzel para gule gule harcaLakers düz kazanır da gelirse toplam 12 k geliyor bu 9.5 verdi kasa azdı 1 basabildim
Hous uzaması bellı etmıstı zaten daım ılaLakers düz kazanır da gelirse toplam 12 k geliyor bu 9.5 verdi kasa azdı 1 basabildim
O acayip bal ya durant normalde yüzde 90 atar kaçırdı fark 2 olunca üçlüğe giderler adamlar ikilik denediHous uzaması bellı etmıstı zaten daım ıla
Sacma salan faul yaptı bıde demiO acayip bal ya durant normalde yüzde 90 atar kaçırdı fark 2 olunca üçlüğe giderler adamlar ikilik denedi
Nasıbınde varmısO acayip bal ya durant normalde yüzde 90 atar kaçırdı fark 2 olunca üçlüğe giderler adamlar ikilik denedi
Çünkü maç boyu üçlük sokamadilar guvenemediler😀O acayip bal ya durant normalde yüzde 90 atar kaçırdı fark 2 olunca üçlüğe giderler adamlar ikilik denedi
Dedik demi o kadar o maçta 8 bilemedin 9 gol cikar diye puaha
Bol şanslarAlperen ilk devre 2 tane attı buna kaldık lebron yok takımın 2 veya 3. skor opsiyonu olacak normalde atması lazım
Ekli dosyayı görüntüle 863757
Rasgele yazmışsın bol şanslar diye. Kuponu gece oynandı kazandıBol şanslar