- 1,079
- 906
- 113
Profili değiştirirsen takip ederim yoksa etmemAlperen ilk devre 2 tane attı buna kaldık lebron yok takımın 2 veya 3. skor opsiyonu olacak normalde atması lazım
Ekli dosyayı görüntüle 863757
Bol şansAlperen ilk devre 2 tane attı buna kaldık lebron yok takımın 2 veya 3. skor opsiyonu olacak normalde atması lazım
Atar kanka gecen senede iyi üçlük atıyor du bolsansAlperen ilk devre 2 tane attı buna kaldık lebron yok takımın 2 veya 3. skor opsiyonu olacak normalde atması lazım
Kral naber konuyu kapattırdık muhabbet kesildi puhahaAtar kanka gecen senede iyi üçlük atıyor du bolsans
Aynen forumda muhabbet bile edemez hale geldik artık konu bile aciyoruz kapaniyor keyfim kaçtı 1 kisi yüzünden konular kapaniyor artik anlam veremiyorum artik neyse iyi geceler ben yattım dostKral naber konuyu kapattırdık muhabbet kesildi puhaha
ribaund alabilirse yapar muhtemelen sene başı bu oranlar değerli üçlüğü de çok deniyor ilk yarı 5 üçlük denediAlpi triple double 18 oranmış @Erhan2121 @Pikaçuu
Masallah kacırdılAlpi triple double 18 oranmış @Erhan2121 @Pikaçuu
Az önce bunu konuştuk. Git gide düşürürler muhtemelen 5 6lara kadar inebilir performansına göre. Sene başı denemek lazım bol bolribaund alabilirse yapar muhtemelen sene başı bu oranlar değerli üçlüğü de çok deniyor ilk yarı 5 üçlük denedi
Ben gideyim Fatih sultan Mehmet izliyim birazAz önce bunu konuştuk. Git gide düşürürler muhtemelen 5 6lara kadar inebilir performansına göre. Sene başı denemek lazım bol bol
Profil fotomdaki tedesco kankaBen gideyim Fatih sultan Mehmet izliyim biraz
Ahhahahaha ulan ne adamsınProfil fotosu nerden çıktı dost Ekli dosyayı görüntüle 863758
Bol şans bu Alperen 1 üçlük atar oranı mı 3.65 ?Alperen ilk devre 2 tane attı buna kaldık lebron yok takımın 2 veya 3. skor opsiyonu olacak normalde atması lazım
sabah 4.00 dü geç alabildim kasa olsa tek girecektim bir 10 maç sonra 2.00 falan olurAlperen’in 1 tane 3luk atar oranı 3.65 mıydı cidden