- 2,513
- 1,048
- 113
Won
TebriklerWonnnnn
Valla varyaTebrikler sonunda aq ya
Bak neremden akıyo terZorladi be
Teşekkür ederizarkadaşlar kripto ile çekim vereceğim 30 dakikaya gelir ben bu dağıtım işini ilk kez yapıyorum nasıl oluyor ben moderatöre atıyorum o mu size aktarıyor yoksa ben mi yapıyorum
düzenli takip eden 6 kişi vardı @ezenginer @Marley15 @ilker2941 @dost @turker03 @APARKAT siz hak ettiniz
Sen yapabilirsin dmden ulaşırsın kime göndermek istiyorsanarkadaşlar kripto ile çekim vereceğim 30 dakikaya gelir ben bu dağıtım işini ilk kez yapıyorum nasıl oluyor ben moderatöre atıyorum o mu size aktarıyor yoksa ben mi yapıyorum
düzenli takip eden 6 kişi vardı @ezenginer @Marley15 @ilker2941 @dost @turker03 @APARKAT siz hak ettiniz
Eyvallah kral kesene bereket kazancın daim olsun✋arkadaşlar kripto ile çekim vereceğim 30 dakikaya gelir ben bu dağıtım işini ilk kez yapıyorum nasıl oluyor ben moderatöre atıyorum o mu size aktarıyor yoksa ben mi yapıyorum
Kendin dağıt dost . Modlar dağıtmıyor. Guvenilir birine atarsan o da dağıtır. Dost arkadaşımıza at dağıtsınarkadaşlar kripto ile çekim vereceğim 30 dakikaya gelir ben bu dağıtım işini ilk kez yapıyorum nasıl oluyor ben moderatöre atıyorum o mu size aktarıyor yoksa ben mi yapıyorum
Başkan sen bu mesajı sil herkes dmden halletsınarkadaşlar kripto ile çekim vereceğim 30 dakikaya gelir ben bu dağıtım işini ilk kez yapıyorum nasıl oluyor ben moderatöre atıyorum o mu size aktarıyor yoksa ben mi yapıyorum
Tebriklerarkadaşlar kripto ile çekim vereceğim 30 dakikaya gelir ben bu dağıtım işini ilk kez yapıyorum nasıl oluyor ben moderatöre atıyorum o mu size aktarıyor yoksa ben mi yapıyorum
🔐konuyu kilitleyebiliriz @Daimon