- 1,084
- 915
- 113
Oha geçmiş olsunzora gitmiyorum betcodaki en düşük iadeli barem olan 164 oynuyorum son çeyrek olanlara bak tam 7 dk boş geçiyorlar 50 k kombine tek bundan gitti atvye verdiği röportajda ne diyeceğini bilemeyen dayıya döndüm artık ne diyeceğimi de bilemiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 857385
78 82 bitti çoktanUzar rahat ol
Uzar rahat ol
hakemler 2. yarı bütün tempoyu kontrol etti ilk yarı koş koş oynadılar atış halinde faul verdiler 2. yarı koşmaya çalışınca hep yerde faul verdilerŞike başka bir şey değil
Ben 2 dk var gördüm attıgı görselde fark 2 gözüküyo uzama ihtimali varmış ama oli scmışmac bitmis uzar rahat ol diyorsun adama
Ben 2 dk var gördüm attıgı görselde fark 2 gözüküyo uzama ihtimali varmış ama oli scmış
bizim takım çok bireysel bu sene kötüyüz maç öncesi tht de olmayınca en yüksek baremden dubai fark yemez oynamıştımFenere ne demeli 1.17 ganyandan 30 fark yedi🤣🤣
Ilk 2 ceyrekten belli zaten bro üst opsa bile şikeyle oluyor temiz ne basket ne futbol kaldı geçmiş olsunhakemler 2. yarı bütün tempoyu kontrol etti ilk yarı koş koş oynadılar atış halinde faul verdiler 2. yarı koşmaya çalışınca hep yerde faul verdiler
30 sayıda yemezsin ya dubai dedigin takım daha ilk kez cıktı var fenerde bi sıkıntıbizim takım çok bireysel bu sene kötüyüz maç öncesi tht de olmayınca en yüksek baremden dubai fark yemez oynamıştım
Onlybet güzel etkinlik acmış kral dene güzel para veriyo sen yaparsınIlk 2 ceyrekten belli zaten bro üst opsa bile şikeyle oluyor temiz ne basket ne futbol kaldı geçmiş olsun
Bakayım bro deneyelimOnlybet güzel etkinlik acmış kral dene güzel para veriyo sen yaparsın
Aynen kral 25 bin veriyo yapılır 5 adımBakayım bro deneyelim
Klasik bı ara her site yapıyordu o tarz olmuş,deneriz bakalım.Aynen kral 25 bin veriyo yapılır 5 adım