- 29,538
- 21,536
- 113
Ozaman oraya bıtane ıkılı sallayacaksın senın atı 2. Lige koyup kafaya bomba sıralı ıkıBütün kuponlara da koymuşum var ya ne adamım 😂
Ozaman oraya bıtane ıkılı sallayacaksın senın atı 2. Lige koyup kafaya bomba sıralı ıkıBütün kuponlara da koymuşum var ya ne adamım 😂
Evet aynı gün içinde oluyoFarklı hıpodromlar ıddaa kuponu gıbı kombıne oluyor mu
Baktımda 7 ile 5 var rakıp senın ata o jokey ılk kez bınıyoEvet aynı gün içinde oluyo
İyi o çocuk güzel at bineyo formda bu ara at da çok formda ya virajı 1-2 boy önde dönerse geçemezler inatçıBaktımda 7 ile 5 var rakıp senın ata o jokey ılk kez bınıyo
Hadı bakalım ıns gelır bozmazlarsa öndeİyi o çocuk güzel at bineyo formda bu ara at da çok formda ya virajı 1-2 boy önde dönerse geçemezler inatçı
Aprantiden de yarış handikapindan da avantajın var 2 tane handikap 16 atı var mavisafak harici digerler h14 de boy göstermişler umarım yazdığın gibi gelir bol şans sanaİyi o çocuk güzel at bineyo formda bu ara at da çok formda ya virajı 1-2 boy önde dönerse geçemezler inatçı
Toplam da 90 olcak inşkaç veriyor şimdi bu
900 liraya 90k mı 🤔Toplam da 90 olcak inş
Yok parça parça 5 kupon 3 bin civarı totalde900 liraya 90k mı 🤔
iyiymiş fena değil daim olsun ❤ ben bir kere oynadım hayatımda 250 lira deneme bonusu verdi sondüzlük 8k çektim balaYok parça parça 5 kupon 3 bin civarı totalde
Bol şans ilk oynayınca tutar öyle bi illet 😊iyiymiş fena değil daim olsun ❤ ben bir kere oynadım hayatımda 250 lira deneme bonusu verdi sondüzlük 8k çektim bala
ne biçim vurmuşuz beeeBol şans ilk oynayınca tutar öyle bi illet 😊
Sende mi oynadn 😂😂ne biçim vurmuşuz beee
TebriklerrBol şans ilk oynayınca tutar öyle bi illet 😊
Tebrikler kankam
Tebrikler
Tebrikler @Yildiraygs87
Eyv saolun dostlar hepsi tam bitmedi koşcak bi tane dahaTebriklerr