- 5,223
- 2,992
- 113
İkinci 5’li de misli yaptım böyleYa hakkı buydu normalde ben b 6’lıyı 100-150 misli bulurdum da zaten tersoyuz bu ara dedim aç gözlülük yapmıyım Ekli dosyayı görüntüle 788069
İkinci 5’li de misli yaptım böyleYa hakkı buydu normalde ben b 6’lıyı 100-150 misli bulurdum da zaten tersoyuz bu ara dedim aç gözlülük yapmıyım Ekli dosyayı görüntüle 788069
TJK Bilet Detayıİkinci 5’li de misli yaptım böyle
Antalya’dan da nefret ediyorum ama bakıcaz haber veririmAntalya varmış pardon yanlış görmüşüm. Hiç takip etmiyorum orayı mislilik yaparsan paylaşır mısın dost deniyim ben de vakit geçirmelik
Tamamdır bekliyorumAntalya’dan da nefret ediyorum ama bakıcaz haber veririm
Tebrikler bro@Shellac az aldık ama won burası dostum
Ufak bişey salladım böyle de Antalya fazla güvenemiyorum buraya istersen bak kafana göre ilk ayaktaki at tek normalde de inş çocuk iyi sürer @JordanPooleTamamdır bekliyorum
Geç gördüm son anda yetiştim attığın gibi oynadım değiştirmedenUfak bişey salladım böyle de Antalya fazla güvenemiyorum buraya istersen bak kafana göre ilk ayaktaki at tek normalde de inş çocuk iyi sürer @JordanPoole
Uzak kazandı favori de Diğil agf de 😉Geç gördüm son anda yetiştim attığın gibi oynadım değiştirmeden
TJK Bilet Detayı
https://emedya-cdn.tjk.org/s/kupon/5ee3f3f9.png
Fena kupon oldu buralar yıkılırsa %82 felan yıktım kapriz %55 yıktım çok para verir şans artıkUzak kazandı favori de Diğil agf de 😉
Evet şimdi farkettim çok yüksek agfler var oraları yıkmaya çalışıyoruz galibaUzak kazandı favori de Diğil agf de 😉
Bertan biri getirelim burdaFena kupon oldu buralar yıkılırsa %82 felan yıktım kapriz %55 yıktım çok para verir şans artık
Favori geldi çok at vardı 4,5 verdiİlk kupon ne verdi
Ya şu yarışı nasıl kaybediyon yaYok böyle birşey