- 5,223
- 2,992
- 113
Koştu kardeşim 6 geldikaçta başlıyor
Koştu kardeşim 6 geldikaçta başlıyor
oo görmedim kusura bakmaKoştu kardeşim 6 geldi
Sonda 7 yi çok tutuyorum o gelirse 15-20 bin alırızBolsans . Simitçi altılısı olmuş program ama tabi son ayak biraz daha oynatsada misli ile güzel bir ikramiye alabilsen
Ondan misli yaptık işte sırıtan atlar var geçilmezler diye macera aramayıp misli yaptımBolsans . Simitçi altılısı olmuş program ama tabi son ayak biraz daha oynatsada misli ile güzel bir ikramiye alabilsen
Hisman böyle atları getiriyor yazdığın gibi gelsin bakalımSonda 7 yi çok tutuyorum o gelirse 15-20 bin alırız
Start problemi var normal çıkarsa çok şanslıHisman böyle atları getiriyor yazdığın gibi gelsin bakalım
Geçen İzmir’de bu şekilde yattım travma oldu bende son 100ü izlerken hep geriliyorumSabaha kadar koşsa geçemezdi özürlü biraz herekli tam yanına gelince duruyo ianan Allah a hiç ufacık kuşku yaşamadım tanıyorum çünkü at ı
Bende ordan yattım ikinci olan at tekti en kötü at başıydı bu yarış 15 dk sonra belli oldu sonuçGeçen İzmir’de bu şekilde yattım travma oldu bende son 100ü izlerken hep geriliyorumEkli dosyayı görüntüle 788062Ekli dosyayı görüntüle 788063
60-65k arası alacaktım 40 misli 4lüden atbaşı çıkar dedim içteki ata verdiler
ohaaaGeçen İzmir’de bu şekilde yattım travma oldu bende son 100ü izlerken hep geriliyorumEkli dosyayı görüntüle 788062Ekli dosyayı görüntüle 788063
60-65k arası alacaktım 40 misli 4lüden atbaşı çıkar dedim içteki ata verdiler
Evet bravo rahat 15 dakika vermediler fotofinişi oyunlara göre sonuçlandırdıklarını düşünüyorumBende ordan yattım en kötü at başıydı bu yarış 15 dk sonra belli oldu sonuç
Hisman yol bulamadı dönüşte geriye savruldu 3. Oldu normalde önü açık olsa içeri gidicekti çok rahat gelirdiSonda 7 yi çok tutuyorum o gelirse 15-20 bin alırız
Startta kaldı yine zaten 7-8 boyHisman yol bulamadı dönüşte geriye savruldu 3. Oldu normalde önü açık olsa içeri gidicekti çok rahat gelirdi
Yukarda yazdım zaten startta kalmazsa 7 kazanır dedim 7-8 boy kaldı at ne biçim geldi sonlarda baksana kesin kazanırmışGengar çok güçlü atmış rahat kazandı 10 numara 2-3 kere ayak değiştirdi devirecekti atı nerdeyse
Mesafe uzun zaten yavaş tempoda gitti atlar . Yarışı hizlandirsn kimse olmadı o çıkış çok etkilemedi . Düzlüğü dönerken yer bulabilse yeterdi.Startta kaldı yine zaten 7-8 boy