3k içerdeyim bugün. Bu kuponu yaptım. Gelirse 10 k olana değin devam. Hedefe ulaşırsak etkinlik yapacaz inşallah
Ekli dosyalar
-
180.3 KB Görüntüleme: 61
-
197.7 KB Görüntüleme: 59
dostum kasan kaç3k içerdeyim bugün. Bu kuponu yaptım. Gelirse 10 k olana değin devam. Hedefe ulaşırsak etkinlik yapacaz inşallah
Reis parasını 10 k yapacakmış sonra etkinlik yapacakmışdostum kasan kaç
kaç ile rollingine başlıyorsun
ilk kuponun da 3 maç mı var
konuyu anlamadım dostum
@Umutks41 senin ne işin var burda gitt rolüne kırma adamın hevesini=)100 lirayı 10 k yapcan da etkinlik yapacan da
Daa da daa 😁
Bol sans kardes3k içerdeyim bugün. Bu kuponu yaptım. Gelirse 10 k olana değin devam. Hedefe ulaşırsak etkinlik yapacaz inşallah
Modum dünki rolümden arkadasın birine sadece yollayamadım pep varsa sende özelden bana ID yolla da sende arkadaşa paparayla yollarmısındostum kasan kaç
konuyu anlamadım dostum
Kasa 3.5 idi 400 e düştüdostum kasan kaç
konuyu anlamadım dostum
100lirayi bir saatte 12k yapıp 10k çektiğimiz günlerde oldu dostumReis parasını 10 k yapacakmış sonra etkinlik yapacakmış
SaolasinBol sans kardes
Sağolasın broşansın bol olaa dost
Bol şanslar.3k içerdeyim bugün. Bu kuponu yaptım. Gelirse 10 k olana değin devam. Hedefe ulaşırsak etkinlik yapacaz inşallah
Hedefe ulaşmaya çalışma.3k içerdeyim bugün. Bu kuponu yaptım. Gelirse 10 k olana değin devam. Hedefe ulaşırsak etkinlik yapacaz inşallah
şansın bol olsun3k içerdeyim bugün. Bu kuponu yaptım. Gelirse 10 k olana değin devam. Hedefe ulaşırsak etkinlik yapacaz inşallah