Won keeeeee knkkkkkkkdedim size 85 gol olmaza 2 oran normal degil, illaki hakem attırana kadar oynatır diye 🤣🤣🤣🤣
Bol şans kralEkli dosyayı görüntüle 731443
Kupon gelirse 4 arkadasa 150 tl payfx , jest yaptigimiz insanlar bizi bilir kupon sonuclandigi gibi tiko odeme, yok ilk begenenmis yok cekilismis tri viri yok baba, oyle adaletsiz oluyor ben takip eden arkadaslardan kendim secicem
@Method önceki kazanan kuponumda bu arkadaş ödül için payfix iletmedi hala, iletirse 100 demiştik o kuponda sözümüzü tutalım![]()
Ya yok dayı maçı izlesen kanser olursundedim size 85 gol olmaza 2 oran normal degil, illaki hakem attırana kadar oynatır diye 🤣🤣🤣🤣
Orandan belliydidedim size 85 gol olmaza 2 oran normal degil, illaki hakem attırana kadar oynatır diye 🤣🤣🤣🤣
Bastiriyor du penaltı iyi olduuuBeraber bitmeyecegi cok belliydi
Beraber bitmeyecegi cok belliydi
Aga hiçte belli değildi şimdi şaapmayın hiç boşaOrandan belliydi
Aynen Tebrikler dostdedim size 85 gol olmaza 2 oran normal degil, illaki hakem attırana kadar oynatır diye 🤣🤣🤣🤣
İyi oldu tebriklerdedim size 85 gol olmaza 2 oran normal degil, illaki hakem attırana kadar oynatır diye 🤣🤣🤣🤣
Oran çok düşüktüAga hiçte belli değildi şimdi şaapmayın hiç boşa
Nasil deildi baskan 90 . Dkk 5 dkk ya 1.2 oran vermistiAga hiçte belli değildi şimdi şaapmayın hiç boşa