- 3,623
- 3,334
- 113
ilk adımı başarıyla attık, ikinci adım için maçın bitmesini bekliyoruz kanka, alıcaz inş kafaya koydum birkere, bu artık şahsi bir mesele 🤣 🤣Aldın mı intikamımı kanka kdjsks
ilk adımı başarıyla attık, ikinci adım için maçın bitmesini bekliyoruz kanka, alıcaz inş kafaya koydum birkere, bu artık şahsi bir mesele 🤣 🤣Aldın mı intikamımı kanka kdjsks
Haklısın knk aceleye gerek yok knkionu zaten milan lazio macına alırım 22:30 da , o saate kadar bu roll sonuclanır, bonus çevrimine takılmayız yani, onu istepne gibi düşünün olurda tökezlersek ordan yeni bir roll açma sansımız olur
Ahaha bol şans kardom daha ileri gidersşn umarım 😁ilk adımı başarıyla attık, ikinci adım için maçın bitmesini bekliyoruz kanka, alıcaz inş kafaya koydum birkere, bu artık şahsi bir mesele 🤣 🤣
eyw kankam, bugun o gün yawww hissediyorum, bu roll ü başarıyla hedefe ulaştırcaz, sanada bir roll açtırıp onuda ulaştıracaz inş 🙏Ahaha bol şans kardom daha ileri gidersşn umarım 😁
Teşekkürler kanka sen kazandaeyw kankam, bugun o gün yawww hissediyorum, bu roll ü başarıyla hedefe ulaştırcaz, sanada bir roll açtırıp onuda ulaştıracaz inş 🙏
İnşallah knk🙏🙏eyw kankam, bugun o gün yawww hissediyorum, bu roll ü başarıyla hedefe ulaştırcaz, sanada bir roll açtırıp onuda ulaştıracaz inş 🙏
Bol şanslar dostEkli dosyayı görüntüle 735399
Adım 2 ready gazamız mubarek olsun kankalar
BolşansEkli dosyayı görüntüle 735399
Güzel kupon knkiEkli dosyayı görüntüle 735399
heedefe ulaşırsak 5. kişi sensin kankaBolşans
Bol şanslar güzel kardeşim yazdığın gibi gelsin 🙏Ekli dosyayı görüntüle 735399
Aynn knk yaamadeira macı gelirse içerde bu kupon, digerleri korkutmuyor zaten
Güzel basket iyi gidiyor knkimkdum portimunensesi seyirci gazıyla ikinci yarıya iyi başladı zora soktu bizi yaw, güzelim kuponun içine edecekler 😅