- 8,011
- 3,956
- 113
Son 2 hcm
Aslan dostt gelir knk inşallah nice maçlar 🙏abi ne gerizekalılar yaw bugun maclar cok tehlikeli cidden, normalde güle oynaya gelmesi lazımdı şu macın son saniyeye kadar yordular, 1.50 orandan yatırıyordu bizi az kalsın itneler 😅
Aynn dosttneyse güzel ilk adımda düşmedik, şu moğol FT olsunda ikinci adımı atalım 😌
inş kanka son kasamı girdim, borclar var bu rolü başarılı bir şekilde bitirmemiz lazım, akşama kadar buradayız inş 🤣Aslan dostt gelir knk inşallah nice maçlar 🙏
Bol sansHedefe ulasirsak min 5 arkasimiza ulasiriz, cekilis mekilis yok yok kafamiza gore dogaclama yapicaz, cekilis oldumu dövüş çıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 735337
Saol dostt😇hedefe ulaşırsak, 2 arkadaş yerini garantiledi @heineken00 ve @Victorosimhen
seninde yerin garanti kanka ilk 3 kişiyi işaretledim direktBol sans
Sen kazanda gerisi mühim deil kardeş bol sans tekrarseninde yerin garanti kanka ilk 3 kişiyi işaretledim direkt
Tekten kasa atarak devamabi ne gerizekalılar yaw bugun maclar cok tehlikeli cidden, normalde güle oynaya gelmesi lazımdı şu macın son saniyeye kadar yordular, 1.50 orandan yatırıyordu bizi az kalsın itneler 😅