burdan artık tamamlarım gibi geliyor kankada bakalım bellide olmaz doğru söylüyorsun 😅Hadi bakalim cevrim tamamlansin ilk once de 5. Buluruz 🤣
burdan artık tamamlarım gibi geliyor kankada bakalım bellide olmaz doğru söylüyorsun 😅Hadi bakalim cevrim tamamlansin ilk once de 5. Buluruz 🤣
Şanssın bol olsun kankasıkıntısız çevrimi tamamlayabilirsek, @Calypso13 @sinansrml63 @Northe @vurucu999 dört dostumuza jestimizi yapalım, artık miktar ne olur bilmiyorum kasa suan 3K, miktara göre belkim bi 5. ekleyebiliriz 😅
eyw kardom sagolasın, bugun günümdeyim gibi bakalım, olacak ins 😌Şanssın bol olsun kanka
Cok konusma kazandik mi onu soyle dost hadi acill puahhahİkinci kupon cok iyidi mk yaaa, tam bir value bet ornegi, hani gitsen chatgptye value bet nedir diye sorsan, direkt resmini gösterir 🤣🤣
Yalan yok guzel kuponduİkinci kupon cok iyidi mk yaaa, tam bir value bet ornegi, hani gitsen chatgptye value bet nedir diye sorsan, direkt resmini gösterir 🤣🤣
Ve 5. De geldiii hg suvatimCok konusma kazandik mi onu soyle dost hadi acill puahhah
Gazan mubarek olsunsıkıntısız çevrimi tamamlayabilirsek, @Calypso13 @sinansrml63 @Northe @vurucu999 dört dostumuza jestimizi yapalım, artık miktar ne olur bilmiyorum kasa suan 3K, miktara göre belkim bi 5. ekleyebiliriz 😅
Mac verelim cok kazansin cok atsin olmaz mi ya da 2 ye iner puabhaVe 5. De geldiii hg suvatim
Cok atsin da vermesek de olur hdhshshsMac verelim cok kazansin cok atsin olmaz mi ya da 2 ye iner puabha
Kasa 3K cevrime devam kazanacaz ins kanka 😅Cok konusma kazandik mi onu soyle dost hadi acill puahhah
Gir rulete kirmiziya bas 6k miz olsunKasa 3K cevrime devam kazanacaz ins kanka 😅
Norml kanka 1.10oran var awMiki tuttuk galiba birinci kuponun cevrime katkisi %2, ikinci ne kadar katki vercek merak ediyorum sonuclanmadi hala bakalim
2 kerr 1.80 e cevrim biter. Risk alalim o durumdaysan. Kasakasa trk macSabaha kadar ugrastircak bizi itneler 😅
Kanka ikinci kuponda 4.8 oran vardi %6 etkilemis muhtemelen 1.8li kombineler yapsak her 1k lik kupon %12 etkilicek2 kerr 1.80 e cevrim biter. Risk alalim o durumdaysan. Kasakasa trk mac
Kasa guzelken tekliye don bence ama sen bilirsin.Kanka ikinci kuponda 4.8 oran vardi %6 etkilemis muhtemelen 1.8li kombineler yapsak her 1k lik kupon %12 etkilicek