- 13,860
- 11,122
- 113
Basket basladi. Evin mac basi orani 1.10. Sikinti yaratmaz insss
Bunlar gelirse 2.adimdan sorna cevrimbiterbaskette kızlar üzmezse kasamız 3k olarak görebiliriz suan gayri resmi olarak 😅
banada öyle geliyor, kuponlar sonuclanınca cevrim yüzdesine bakcam direkt 🤣 ikinci kupon zaten 4.84 oran, onun baya bi katkı saglaması lazım 😌Bunlar gelirse 2.adimdan sorna cevrimbiter
Bu bets10da orana gor artiyor di mi dogribanada öyle geliyor, kuponlar sonuclanınca cevrim yüzdesine bakcam direkt 🤣 ikinci kupon zaten 4.84 oran, onun baya bi katkı saglaması lazım 😌
aynen kanka gecen sefer 2 kuponda fişi çektiydimde, orda direkt 3 lü kombine atmıstım baslarken birde bonus tutarı kucuktu ondan cabuk bitti, bu sefer biraz daha uzun bir seruven olabilir ama inanıyorum başaracağız 😌Bu bets10da orana gor artiyor di mi dogri
Kaybetmeden cevrimi yaparsan kasa cok tatli bi miktara ulasiraynen kanka gecen sefer 2 kuponda fişi çektiydimde, orda direkt 3 lü kombine atmıstım baslarken birde bonus tutarı kucuktu ondan cabuk bitti, bu sefer biraz daha uzun bir seruven olabilir ama inanıyorum başaracağız 😌
cok ekstrem bi aksilik yaşamazsak su kuponlar won gibi zaten, 3k olcak üçe bölüp 1k 1k 1k atıyım 3 kupona diyorum. 3 te 2 yakalasak kafiKaybetmeden cevrimi yaparsan kasa cok tatli bi miktara ulasir
Basketin bu ceyrek direnmesi lazimcok ekstrem bi aksilik yaşamazsak su kuponlar won gibi zaten, 3k olcak üçe bölüp 1k 1k 1k atıyım 3 kupona diyorum. 3 te 2 yakalasak kafi
Hadi bakalim cevrim tamamlansin ilk once de 5. Buluruz 🤣sıkıntısız çevrimi tamamlayabilirsek, @Calypso13 @sinansrml63 @Northe @vurucu999 dört dostumuza jestimizi yapalım, artık miktar ne olur bilmiyorum kasa suan 3K, miktara göre belkim bi 5. ekleyebiliriz 😅