Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Yeyobet 250 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Kusura bakma biraz sert davrandım
Anlamsız hareketler yapmamalısın. Bir de küfür ediyorsun. Ödendiğine dair görseli de zaten attım konunun başına. Başka bir yerde gördüm ilk denedim ödendiğini görünce burada paylaştım. Kötü bir niyetim yoktu. Evet zor bonus ama son dönemde zaten deneme bonusları hep 2500 yap 100 yatır 250 çek falan. Bu hiç değilse yatırımsız. 4 dakika da ödediler. Şansı denk gelen çeksin işte.

Parion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
54
28
Canlı ya bağlanmıyor

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Sizler bağlanmıyo dedikten sonra ben de denedim 7-8 dakika sonra bağlandı. Çıkmayın canlıdan sadece sıra göstermiyor beklemeye alıyor sizi. Bağlanacaktır.

Ekli dosyalar

byormantik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
116
9
18
eskı tokatcılardan bırı ben de uyeymısım bu sıteye ısım degıstıler bellı bonusu alın ama yatırım yapmayın aman dıyım

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Yorumları okudum,üye olmadım.

Erol2005

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
248
82
28
Üye olmayın beyler bonus bitti diyor boşuna

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Sweet Bonanza 1000 oyununa özel 250 Free Spin kampanyamız yoğun talep nedeniyle sona ermiştir.

1749682858358.png

Crazzz3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
44
28

Canlı destekten talep ediliyor. 2500 yap 250 çek. bankaya çekiliyor 4 dk de ödedi. Spin kazançları sadece pragmatic sağlayıcısında geçerli.

250 FREESPİN DENEME BONUSU – YEYOBET
Yeni üyelerimize özel yatırımsız hoş geldin fırsatı!
Yeyobet’e yeni kayıt olan kullanıcılar, Sweet Bonanza oyununda geçerli 250 Freespin kazanıyor!

🎯 Kampanya Şartları
1. Bu promosyondan yalnızca yeni üyeler ve sadece 1 kez faydalanılabilir.

2. 250Freespin, Pragmatic Play sağlayıcısının Sweet Bonanza oyununda geçerlidir.
⛔ Yatırım şartı yoktur.

💰 Kazanç ve Çekim Kuralları
  • Kazandığınız tutar, sadece Pragmatic Play slot oyunlarında kullanılabilir.
  • Kazancınızı minimum 2500 TL’ye ulaştırmanız halinde, maksimum 250 TL çekim talep edebilirsiniz.
  • Bakiyeniz 2500 TL’ye ulaştığında, çekim talebi oluşturup oyun oynamayı durdurmalısınız.

🛑 Ek Kurallar
3. 1970 ve öncesi doğumlu olan veya TC kimlik doğrulaması yapılamayan kullanıcılar bu kampanyadan faydalanamaz.

4. Deneme bonusundan elde edilen kazanç yalnızca Havale üzerinden, kullanıcıya ait şahsi banka hesabına çekilebilir.

5. Aynı IP, cihaz, ad-soyad veya aynı aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan birden fazla kez yararlanamaz. Bu tür girişimler suistimal olarak değerlendirilir, tespit halinde kazançlar iptal edilir.

6.
Bu kampanyada YEYOBET Genel Promosyon Kural ve Şartları geçerlidir.

🎉 Yeyobet’te yatırımı düşünmeden şansını dene, kazanmaya freespin ile başla!
Bitmiş bonus üye olmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...