- 60
- 13
- 8
Yetişen alır Vodafone 5 GB internet paketi veriyor 5 gün geçerli son 2 saat kaldı Vodafone yanımda girin alın 😊😊
Paylaş Mak Güzeldir
Paylaş Mak Güzeldir
Ekli dosyalar
-
559.7 KB Görüntüleme: 123
Tşk ederim ama Vodafone yok bendeYetişen alır Vodafone 5 GB internet paketi veriyor 5 gün geçerli son 2 saat kaldı Vodafone yanımda girin alın 😊😊
Paylaş Mak Güzeldir
İsteyenler söyle son 2 saat kaldiTşk ederim ama Vodafone yok bende
WiFi kalsin abiYetişen alır Vodafone 5 GB internet paketi veriyor 5 gün geçerli son 2 saat kaldı Vodafone yanımda girin alın 😊😊
Paylaş Mak Güzeldir
Bedava kardeşim ailene şöyle alsınlar hemde 5 gün geçerliWiFi kalsin abi
Evde wifi var dedim ya dostBedava kardeşim ailene şöyle alsınlar hemde 5 gün geçerli
Yuh biz günde 5 GB kullaniyoruz nasıl oluyor2 gb internet 1 ay yetiyor bana![]()
Eyvallah knk valla son 500mb kalmış iyi olduYetişen alır Vodafone 5 GB internet paketi veriyor 5 gün geçerli son 2 saat kaldı Vodafone yanımda girin alın 😊😊
Paylaş Mak Güzeldir
Foruma normal netinlen girsen 2 saatte 2gb gider dost puaha2 gb internet 1 ay yetiyor bana![]()
Wifi kullaniyor her daimForuma normal netinlen girsen 2 saatte 2gb gider dost puaha
Dışarı cikmiyormusun peki her evde suan wifi var zatenWifi kullaniyor her daim
Isyerimdede var santiyede 5 wifi var 3 une bagliyim kapsama alanim tum santiyeDışarı cikmiyormusun peki her evde suan wifi var zaten
Cevrım sartı neYetişen alır Vodafone 5 GB internet paketi veriyor 5 gün geçerli son 2 saat kaldı Vodafone yanımda girin alın 😊😊
Paylaş Mak Güzeldir
Arada stada git mac izle dost havan değişir 4 ay şantiye de kaldım resmen nefes alma duygumu yitirmiştim zamanın da puahaIsyerimdede var santiyede 5 wifi var 3 une bagliyim kapsama alanim tum santiye![]()
Ben santiyede kalmiuorumnya gitgel hep kirsalda yasadaigim icin disarda pek yapacak birseyim yokArada stada git mac izle dost havan değişir 4 ay şantiye de kaldım resmen nefes alma duygumu yitirmiştim zamanın da puaha
Al işte bedavaForuma normal netinlen girsen 2 saatte 2gb gider dost puaha