Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yerel Borsadan Global Borsaya Usdt Çekerken 24 Saat Limiti Gelmiş

esong59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
199
86
28
Arkadaslar kullanmis oldugum borsa whitebit oraya bankadan yatirim yapip kcex borsasina usdt olarak anlik cekim yapiyordum ama para yatirdiktan sonra 24 saat cekim yapamazsin diyorlar tum hepsi mi böyle oldu alternatif öneri verebilecek arkadaslar varsa simdiden tesekkurler kaldiracli islem yapiyorum

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Arkadaslar kullanmis oldugum borsa whitebit oraya bankadan yatirim yapip kcex borsasina usdt olarak anlik cekim yapiyordum ama para yatirdiktan sonra 24 saat cekim yapamazsin diyorlar tum hepsi mi böyle oldu alternatif öneri verebilecek arkadaslar varsa simdiden tesekkurler kaldiracli islem yapiyorum
bu olay geleli 1 hafta oldu neredeyse

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Btc Türk Binance global yapıyordum bi aralar anlık olarak da suan sistem nasıl bilmiyorum nakit kumar sitesine yatır ordan borsaya çek kripto olarak

esong59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
199
86
28
Btc Türk Binance global yapıyordum bi aralar anlık olarak da suan sistem nasıl bilmiyorum nakit kumar sitesine yatır ordan borsaya çek kripto olarak
Oraya girersem kesin 1 kat cevrimde kasa sifirlarim ya ondan uzaklasmak icin yapiyorum hocam zaten ya

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Oraya girersem kesin 1 kat cevrimde kasa sifirlarim ya ondan uzaklasmak icin yapiyorum hocam zaten ya
Haklısın usta kusura bakma btc Türk Binance global deneyebilirsin kartta para olsa bakardım bi de kartta para yok

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Hepsine mi geldi cogunda uyeligim var da bloke olmustur alternatif ne olabilir diye düşünüyorum
Bloke olmaz ya kolay kolay ama birine geldiyse diğerlerine de gelme olasılığı yüksek insanların cebindeki paraya da karışıyorlar artık anlam verilebilecek gibi değil

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
757
197
43
Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni tebliğe göre, Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcıları (KVHS) bundan böyle daha sıkı yükümlülüklerle karşı karşıya kalacak. Artık platformlar:

Müşteri ve faydalanıcı bilgilerini daha sık güncelleyecek,

İşleme konu malvarlığının ve fonların kaynağı hakkında bilgi toplayacak,
Risk yönetim politikalarında tutar ve işlem sınırlarını dikkate alacak.

TRANSFERLERE SÜRE ŞARTI: İLK ÇEKİMDE 72 SAAT BEKLEME

Yeni düzenleme, platformların kripto varlık çekim işlemlerine belirli bir süre sınırlaması da getiriyor. Buna göre:

İlk çekim işlemlerinde en az 72 saat,

Diğer işlemlerde ise en az 48 saat bekleme süresi uygulanacak.

Bu adım, hızlı transferlerle yasa dışı para çıkışının önüne geçmeyi hedefliyor.

STABİL KRİPTO PARALARA GÜNLÜK 3 BİN DOLAR ÇEKİM LİMİTİ

Tebliğin en dikkat çekici maddelerinden biri, stabil kripto paralara yönelik sınırlamalar oldu. Buna göre:

Günlük çekim limiti 3 bin dolar,

Aylık çekim limiti ise 50 bin dolar ile sınırlandırıldı.

Ancak, "seyahat kuralı" kapsamında müşteriden belirli bilgilerin alınması durumunda, bu limitler iki katına kadar uygulanabilecek.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,084
5,950
113
Ben 3 gun once binance trye yatirim yapip ordan binance'ye gonderdim. Surekli hata verdi ama en sonunda gitti

esong59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
199
86
28
Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni tebliğe göre, Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcıları (KVHS) bundan böyle daha sıkı yükümlülüklerle karşı karşıya kalacak. Artık platformlar:

Yeni düzenleme, platformların kripto varlık çekim işlemlerine belirli bir süre sınırlaması da getiriyor. Buna göre:

Tebliğin en dikkat çekici maddelerinden biri, stabil kripto paralara yönelik sınırlamalar oldu. Buna göre:

Ancak, "seyahat kuralı" kapsamında müşteriden belirli bilgilerin alınması durumunda, bu limitler iki katına kadar uygulanabilecek.
Bilgilendirme icin tesekkurler hocam da yapabilecek bir sey yok sanirim baska bir yöntemle aktarma sansimiz da yoksa bunu da birakalim bari

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Bilgilendirme icin tesekkurler hocam da yapabilecek bir sey yok sanirim baska bir yöntemle aktarma sansimiz da yoksa bunu da birakalim bari
Yapacağınız şey şu Binance TR ve Binance global hesabı açacaksınız. Binance TR den binance globale transfer yöntemiyle aktaracaksınız. Direkt binance TR den binance globale coin adresine değil bakın transfer olarak göndereceksiniz.

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113

Şerefsiz evlatları işte kısıtlama getiriyorlar ckllar kendileri kumar oynatıyor millî piyango da slot tarzı kazı oyunların hepsi oybatiliyor iddaa sanal arava sanal maç oynatiliyor ama başka sitelere oynamamiza karşı geliyorlar o zaman kendileri slot rulet oynatsin anlık kayıp bonusu versin bizde yasal oynayalım

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
440
83
saçma sikko işlere devletimiz çok meraklıdır kendine akmayan musluğu direk kırar bildiğiniz üzere

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
757
197
43
en kötüsüde şu

Kripto işlemi yapan birsürü kişi var al sat yapan kumar oynamayan günlük 3bin dolar çok az bence aylık bide 50bin dolar

esong59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
199
86
28
Yapacağınız şey şu Binance TR ve Binance global hesabı açacaksınız. Binance TR den binance globale transfer yöntemiyle aktaracaksınız. Direkt binance TR den binance globale coin adresine değil bakın transfer olarak göndereceksiniz.
Kral vardi da numaram e posta hepsi degisti ve de kullanim rahatligi olarak kcex cok rahat ya araci olsa sadece sorunum ortadan kalkacak

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
Arkadaşlar benim sitelerde çekim havale payfix papara sorun olunca havalede çekim yatırım binance hesabım yok trust wallet okx borsası hesabım var hangisi iyi yatırım çekimlerde not paribu hesabım var oda gönderi ücreti yüksek bide para neden kim gönderdi diye soruyorlar ondan paribu yu beğenmedim gelsin cevaplar