- 129,190
- 178,309
- 113
Yeni Zelanda önce geleneksel savaş dansını yaptı düşmanı korkuttu ve sonra
103-97 yenildi..

103-97 yenildi..
Bunlar yarın yener mı bizi abiYeni Zelanda önce geleneksel savaş dansını yaptı düşmanı korkuttu ve sonra
103-97 yenildi..
Dansı izle öyle yorum yap dostum, gülmezsen de senin mizahınNeden pişmiş kelle gibi sırıttığını anlamadım spor bu yenmek te var yenilmek te
Yeneriz gibi gözüküyor dostum hayırlısı diyelimBunlar yarın yener mı bizi abi
Bu video 2014 dünya kupasıYeni Zelanda önce geleneksel savaş dansını yaptı düşmanı korkuttu ve sonra
103-97 yenildi..
üslübundan dolayı banlamışız yeni hesap açmışsın efendi gibi takılıyorsan takıl forumdaBu forumda moderatör olunca herkese sallayabiliyon ya ona bitiyorum![]()
Bak dostum ben buradan banladığımda ilk küfürü moderatör etti ama ona bir şey olmadı bana burada boş muhabbet yapma istersen yine banla ama banlaman gerçekleri değiştirmez Türkiye değil mi forumu bile değişmez adam kayırma her zaman kapişüslübundan dolayı banlamışız yeni hesap açmışsın efendi gibi takılıyorsan takıl forumda
efendi gibi takıl dedik hala atar yapıyorsun yapıcı olmaya çalışıyorumBak dostum ben buradan banladığımda ilk küfürü moderatör etti ama ona bir şey olmadı bana burada boş muhabbet yapma istersen yine banla ama banlaman gerçekleri değiştirmez Türkiye değil mi forumu bile değişmez adam kayırma her zaman kapiş
Ben bu forumun 5 10 kişilik zamanlarında vardım o zamanlar iyi muhabbet vardı sonra bozuldu kimseye de atar yapmıyorum düşüncelerimefendi gibi takıl dedik hala atar yapıyorsun yapıcı olmaya çalışıyorum