Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yeni Tokat Şekli Olabilir

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
123
43
Bana olmuştu paparadan çekim yspmistim aradı beni dedi benim hesapdan senin hesaba para gelmiş geri göndermez sen sikayetci olucam dedi s.git ol dedim bende kasacı herif 🤣

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,492
1,800
113
Site ile alakası olmayabilir.
Olay şöyle olabilir;
Hesabını kiralayan bir andaval var. Kendi hesabından hareketlerden senin hesabına para aktarıldığını görüyor.
IBAN ile panelden aktif telefon numaranı bulup, bir de öyle vurgun yapmak istiyor.
Bu kimlik bilgilerini çaldıran, e devlet bilgilerini çaldıran ucubeler hala bir önlem, düzenleme yapmazsa daha çok yaşanır bu tür saçmalıklar.

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,593
640
113
Yaklaşık 1 saat önce bi numara aradı, 1 hafta önce yapmış olduğum çekim ile ilgili, gönderen şahıs hesapta karakola ifadeye alınmış. Beni karakola ifadeye çağırırlarsa kimden geldiğini bilmiyorum diyecekmişim. Kız , o parayı bize iade edin biz size temiz bi hesaptan tekrar gönderelim dedi. Ama site ismi söylemiyor. Benim doğum tarihimi falan biliyor. Ben de sövdüm kapattım. Dikkatli olun beyler.
yakın zamanda bi site yanlışlıkla 100k havale attı yedim

@Orhanhisar70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,513
954
113
Yaklaşık 1 saat önce bi numara aradı, 1 hafta önce yapmış olduğum çekim ile ilgili, gönderen şahıs hesapta karakola ifadeye alınmış. Beni karakola ifadeye çağırırlarsa kimden geldiğini bilmiyorum diyecekmişim. Kız , o parayı bize iade edin biz size temiz bi hesaptan tekrar gönderelim dedi. Ama site ismi söylemiyor. Benim doğum tarihimi falan biliyor. Ben de sövdüm kapattım. Dikkatli olun beyler.
Siz bana temiz hesaptan ve temizinden tekrar gönderin.Ben size pus hesaptan geri atayım de