Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Telefonu Slotta Deneyelim Mi

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Dostlar durumlar vahim di borç harç Aylık 2400 lira taksitle bir a35 aldım, toplanın hep beraber bir kasa şekli bakalım telefon uğurlu gelecek mi :D

Anlatın Bakalım Nasılsınız, varmı sıkıntı

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Telefonu satıp giriyorsun sandım dost
Yok be birader geçen ay güzel para koyduk mi 14t pro aldık hesapta da 30 bin lira para vardı, Gecesine 30 bini kaybedip sonraki gece de telefonu 18000 e satıp 30 dakika da parasını kaybettik

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Dostlar durumlar vahim di borç harç Aylık 2400 lira taksitle bir a35 aldım, toplanın hep beraber bir kasa şekli bakalım telefon uğurlu gelecek mi :D

4 gün once 1 milyona ev satmadin mi sen

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,813
3,230
113

Hayırlı olsun
İyi günlerde kullanın
Kısa vade de kazanırsınız belki ama uzun süre oynarsanız kayıp olur , bu işin doğası böyle

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,070
1,719
113

telefon kaybetme sonra Uğur işi değil bu işler

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Bu gece kcex bonusları verirse inşallah 400 dolarla bakalım neler yapacağız