http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Sitem Hayırlı Olsun

ZEİR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,666
2,601
113
Dübürbeti açacam az kaldı güzel bi gt resmi bulmaya çalşyrm

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
üzerine bide yatırım yaptım de aga 😅 biliyorsun bayadır ben 20 gün önce felan gördüm
Valla 4 5 sene oldu güzel bı promo vardı bayağı direndi site o promoya 3 4 ay geçti patladilar heryerde şikayetleri vardı en son twtrda paylaşım yaptılar arkadaşlar kusura bakmayın paramız bitti yettiği kadar üyelerin ödemelerini yaptık amkbet kapanmıştır hoşçakalın dediler gittiler.ya aynı site geri açılmış yada aynı isimle başka site acmislar ama eminim site adı buydu ve ilk baslarda herkes böyle tssak gediyordu ismiyle daha sonra site saygınlık kazanmıştı patlayana kadar.

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Valla 4 5 sene oldu güzel bı promo vardı bayağı direndi site o promoya 3 4 ay geçti patladilar heryerde şikayetleri vardı en son twtrda paylaşım yaptılar arkadaşlar kusura bakmayın paramız bitti yettiği kadar üyelerin ödemelerini yaptık amkbet kapanmıştır hoşçakalın dediler gittiler.ya aynı site geri açılmış yada aynı isimle başka site acmislar ama eminim site adı buydu ve ilk baslarda herkes böyle tssak gediyordu ismiyle daha sonra site saygınlık kazanmıştı patlayana kadar.
açıklama yapmaları hoş olmuş la güzel digerleri gibi aynı ip riski birimi felan dememişler sevdim