- 1,775
- 1,834
- 113
İşin şakası bu ne arkadaş 😂😂😂 çok arayıpta bulduğum isim 😂😂
Ekli dosyalar
-
167.8 KB Görüntüleme: 208
Birde açıklamaları var. Neden AMK bet diye 🤭🤣İşin şakası bu ne arkadaş 😂😂😂 çok arayıpta bulduğum isim 😂😂
Wanda nara dan al kanka 😂😂Dübürbeti açacam az kaldı güzel bi gt resmi bulmaya çalşyrm
Mail spamlara düşmüş. Geç kaldım.oooo bu site 20 gündür var bro
Ne 20 günü 6 aydır var o site hatta kapanan siteyi geri actilarsa 5 6 senelik site ooooo bu site 20 gündür var bro
üzerine bide yatırım yaptım de aga 😅 biliyorsun bayadır ben 20 gün önce felan gördümNe 20 günü 6 aydır var o site hatta kapanan siteyi geri actilarsa 5 6 senelik site o
Valla 4 5 sene oldu güzel bı promo vardı bayağı direndi site o promoya 3 4 ay geçti patladilar heryerde şikayetleri vardı en son twtrda paylaşım yaptılar arkadaşlar kusura bakmayın paramız bitti yettiği kadar üyelerin ödemelerini yaptık amkbet kapanmıştır hoşçakalın dediler gittiler.ya aynı site geri açılmış yada aynı isimle başka site acmislar ama eminim site adı buydu ve ilk baslarda herkes böyle tssak gediyordu ismiyle daha sonra site saygınlık kazanmıştı patlayana kadar.üzerine bide yatırım yaptım de aga 😅 biliyorsun bayadır ben 20 gün önce felan gördüm
açıklama yapmaları hoş olmuş la güzel digerleri gibi aynı ip riski birimi felan dememişler sevdimValla 4 5 sene oldu güzel bı promo vardı bayağı direndi site o promoya 3 4 ay geçti patladilar heryerde şikayetleri vardı en son twtrda paylaşım yaptılar arkadaşlar kusura bakmayın paramız bitti yettiği kadar üyelerin ödemelerini yaptık amkbet kapanmıştır hoşçakalın dediler gittiler.ya aynı site geri açılmış yada aynı isimle başka site acmislar ama eminim site adı buydu ve ilk baslarda herkes böyle tssak gediyordu ismiyle daha sonra site saygınlık kazanmıştı patlayana kadar.