Kimin isminin okunuşu güzelse o olurvar mı beyler içerden bilgi basalım bi şeylerEkli dosyayı görüntüle 775748
Bir yerde okumuştum en güçlü aday Peter Türkson yazıyordu.var mı beyler içerden bilgi basalım bi şeylerEkli dosyayı görüntüle 775748
Hani benim adım yok ordavar mı beyler içerden bilgi basalım bi şeylerEkli dosyayı görüntüle 775748
Papalar fazla maaş almıyor o gitmez kanka bizim gibi enayileri SÖĞÜŞLÜYOR kpoaskpodsadkapsdkpaAli Erbaş varsa banko o olur
350 bın dolar maası emınmısnPapalar fazla maaş almıyor o gitmez kanka bizim gibi enayileri SÖĞÜŞLÜYOR kpoaskpodsadkapsdkpa
Zaten Müslüman değil dua bilmez , Bir konuşmasında vicdanlı yahudiler olarak diyordu xD
luis olur bedava paravar mı beyler içerden bilgi basalım bi şeylerEkli dosyayı görüntüle 775748
Knk kutsal lahıt komplo teorisi ne göre turkson olcak İznik patrıgı ardından 7 tepeli sehır yıkılcak dıye kehanet varvar mı beyler içerden bilgi basalım bi şeylerEkli dosyayı görüntüle 775748
Yıllık o 😁Bizimkinin sırf bindiği araba o paranın kaç katı350 bın dolar maası emınmısn
O maaşı ben alırım ben olurum papa beni destekleyin arkadaşlar hristiyan karı müslüman yapmayı düşünüyorum en son geçen ay kiliseye çağırdılar bı kızı müslüman yaptım diye içerden attılar beni350 bın dolar maası emınmısn