Çok tehlikeli kullanıcı adın varDm ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar.
Her şehirde mağazası var zaten oradanda alabilirsiniz illaki uygulamaya gerek yok yanlız tam soysuzlardir haberiniz olsun piyasanın en orospu evladı hukuk büroları var bir arkadaşımı zor aldım ellerindenYok soylu kefil felan istiyor bunda öyle birşey yok ben 10 k alışveriş yaptım ayda 1 k ödemesi var süper bence
Sonunu düşünseler zaten böyle bir şey yapmazlar 3/4 k için 10 k borca giren adam o 10 kyı sorunsuz öderim desin totomla güleyimadam alacak 10.000ilk ürün sana verecek 3 4 bin sen de o 10 bini ödeyeceksin 12 ay boyunca zarar mk adamlar bedavadan kıyafet giyecek sende ödemekle uğraş dur
yazdmDm ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar.
yok dost ne ödemesi bir icra kağıdı daha eklensin diye uğraşıyorlar baksana kafası olan adam bu topa girer miSonunu düşünseler zaten böyle bir şey yapmazlar 3/4 k için 10 k borca giren adam o 10 kyı sorunsuz öderim desin totomla güleyim
Yaz yaz görcen rokkayı yaz
bilet almam lazım ogrenciyim başka yolum yokYaz yaz görcen rokkayı yaz
Kefili nasıl bulacaz laSoylu avm kefil istedi vay arkadaş sanki ev alıyoruz
Dost bekle herşey zamanla olur 3 4 bin için 10binlik borca girilir mi öğrenci adamım diyorsun üstüne başına ayağına bir ayakkabı al senin için en doğrusu bubilet almam lazım ogrenciyim başka yolum yok