- 2,478
- 1,181
- 113
Kumarda harcasan daha iyi olurdu bakiyeyi hiçbirini beğenmedim açıkçası 🤣Arkadaşlar yenikozadan bunları aldım o.kadar kumara para veriyoruz üstümüze başımıza bari alalım dedim ve bu ürünleri aldım nasıl.sizce
Kumarda harcasan daha iyi olurdu bakiyeyi hiçbirini beğenmedim açıkçası 🤣Arkadaşlar yenikozadan bunları aldım o.kadar kumara para veriyoruz üstümüze başımıza bari alalım dedim ve bu ürünleri aldım nasıl.sizce
Lan adamın donunu beğenip napcan 😆Kumarda harcasan daha iyi olurdu bakiyeyi hiçbirini beğenmedim açıkçası 🤣
Yok la onu görmedim bile ayakkabıya baktım kapattım direk 😁Lan adamın donunu beğenip napcan 😆
Yok soylu kefil felan istiyor bunda öyle birşey yok ben 10 k alışveriş yaptım ayda 1 k ödemesi var süper benceKoza da aynı soylu gibi mi elbise falan alıcam kendime bir de kulaklık var güzel Bluetooth
Soylu avm değil soysuz avm dicektin gülümSoylu avm kefil istedi vay arkadaş sanki ev alıyoruz
Yapalım o zaman alışveriş öneriniz var mı şunu al piyasaya göre uygun dediğinizYok soylu kefil felan istiyor bunda öyle birşey yok ben 10 k alışveriş yaptım ayda 1 k ödemesi var süper bence
Onu sen incelicen reis sana kıyafeti de biz beğenmeyelim 😆Yapalım o zaman alışveriş öneriniz var mı şunu al piyasaya göre uygun dediğiniz
Dm atın %4010 k bozacak var mı
Yalan söylüyor kardeşim ben ayakkabı esoftman aldım şuan giyiyorum mis gibi orijinal ürün ne yazıyorsa oBeyler sakın alışveriş yapmayın bi arkadaş traş makinesi sipariş etmiş 4 paket iç içe sarılmış salatalık göndermişler.
Başkan güvenilirlik varsa atayım dm 10k bozum içinDm atın %40
O değil bide 4200 düşmüş 😀😀Bı yeni koza sitesinden bir tost makinesi arzum bide arzumun sitesinden aynı tost makinesi fiyatına bakın Ekli dosyayı görüntüle 680303
Mis gibi giyersin tabi 3liralık malı 10liraya alsam ben de misssss gibi giyerim 😂😂Yalan söylüyor kardeşim ben ayakkabı esoftman aldım şuan giyiyorum mis gibi orijinal ürün ne yazıyorsa o
Trendyol da 2 k olan ayakkabı burda 2750 10 taksit kefil yok birşey kardeşim sen ne istiyordun kredi çeksen daha çok geri odersinMis gibi giyersin tabi 3liralık malı 10liraya alsam ben de misssss gibi giyerim 😂😂
Yok kanka 3 taneBen yanlış mı görüyorum 1 adet DeFacto boxer 500 lira mı.