- 1,828
- 2,018
- 113
Beyler sakın alışveriş yapmayın bi arkadaş traş makinesi sipariş etmiş 4 paket iç içe sarılmış salatalık göndermişler.
Hıyarlar buyuk mu kucuk muBeyler sakın alışveriş yapmayın bi arkadaş traş makinesi sipariş etmiş 4 paket iç içe sarılmış salatalık göndermişler.
Herşey var iphone 15 pro Max aldım şimdi verdim onaylandı gelsin hemen satıp borclarimi kapatcam yani borçla borç kapatacam 2025 te insallah bi talih gulerde o borcuda kapatirimPc var mı orda
Hemen onay mi veriyorlar ödemeyi nasıl alıyor hemen mi yoksa belirli bir tarihte mi?Herşey var iphone 15 pro Max aldım şimdi verdim onaylandı gelsin hemen satıp borclarimi kapatcam yani borçla borç kapatacam 2025 te insallah bi talih gulerde o borcuda kapatirim
Gün içinde onay veriyor taksit tarihi diyer aydan basliyorHemen onay mi veriyorlar ödemeyi nasıl alıyor hemen mi yoksa belirli bir tarihte mi?
Benım e devlet te ıcra dosyam yok, benım hala onaylanmadıHerşey var iphone 15 pro Max aldım şimdi verdim onaylandı gelsin hemen satıp borclarimi kapatcam yani borçla borç kapatacam 2025 te insallah bi talih gulerde o borcuda kapatirim
E devlet giriş izni istiyorGün içinde onay veriyor taksit tarihi diyer aydan basliyor
Yalan söyleme aww nerde telefon pc falan yokHerşey var iphone 15 pro Max aldım şimdi verdim onaylandı gelsin hemen satıp borclarimi kapatcam yani borçla borç kapatacam 2025 te insallah bi talih gulerde o borcuda kapatirim
Soylu avm de varYalan söyleme aww nerde telefon pc falan yok
Sen hangi siteye bakıyon kardeş ben yeni kozadan bahsetmiyorumYalan söyleme aww nerde telefon pc falan yok
Sıkıntı yok 5 dk suruyo sonra şifreni degistirirsinE devlet giriş izni istiyor
Kardeşim gün içinde dedim sana hemen oynaylanir demedimBenım e devlet te ıcra dosyam yok, benım hala onaylanmadı
Soylu AVM herkese vermiyor galibaSen hangi siteye bakıyon kardeş ben yeni kozadan bahsetmiyorum
Bana verdi kardeşim icran yoksa verirSoylu AVM herkese vermiyor galiba
Icram yok bana vermedıler. Kefıl istıyorlar. Bende ıptal ettımBana verdi kardeşim icran yoksa verir