Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni İş, Başlıyoruz :)

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
330
83
2 Aydır İşsizdim, Hanım işe girdi Çalıştı kira faturalar derken idare etmeye Çalıştık.
2 Hafta Önce kariyer den Başvuru yaptın görüşme için çağırdılar, neyse gittim görüştüm, Holding firması
Yol-Yapı ben Ofis işlerine ve Yöneticinin makam şoförlüğünü yapacakmışım.
Neyse 1 Hafta felan eski çalıştığım yerleri ve referansları aradılar, sonrasında Olumlu dediler Bugün de arayıp sözleşmeyi attılar.

35 Net Maaş + Yol + Yemek

Araba da bende kalıyormuş aksi olmadığı sürece , haydi Hayırlısı Olur inşallah Gerçekten İşssiz kalmak çok zor
Hayırlı olsun

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Arkadaşlar önceki iş yeri 21.500 lira asgeri ücret veriyordu, malesef meslek olmadığı zaman sıkıntı özel sektör para vermek istemiyor

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
378
83
Arkadaşlar önceki iş yeri 21.500 lira asgeri ücret veriyordu, malesef meslek olmadığı zaman sıkıntı özel sektör para vermek istemiyor
Özel sektörlerin çoğu öyle valla dostum. Ben büyükşehir de cankurtaranlik yapıyorum. Sezonluk olarak. Şuan 15sinde sezon başlayacak maaş 50 k diyor ama bedava gibi bu işe.

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Hayırlı olsun kardeş ama şöförlük zordur bizim bi tanıdık ünlü bi avukatın makam şöförü altına maybach vermişler adamın çocuğunu her cuma eskorta götürüyor🤣

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,975
1,285
113
Hayırlısı olsun darısı iş arayan tüm emekcilerle olsun

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
3-4 aydır ben de işsizim kafaya sıkmama az kaldı.

ne kariyer ne işkur ne bi bok ne arayan ne soran var.

kıçı kırık bir milyoncu bile raf dizme tecrübesi istiyor. herkes tecrübe istiyor. borç 150 binliraya ulaştı elden bankadan al ye iç.

allah sonumu haretsin. 35 yaşındayım ilk defa bunu yaşıyorum.

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Hayırlı olsun kardeş ama şöförlük zordur bizim bi tanıdık ünlü bi avukatın makam şöförü altına maybach vermişler adamın çocuğunu her cuma eskorta götürüyor🤣
Ben daha öncesindede şofördüm kanka zor tabi gecesi gündüzü belli değil günde 14 saat çalışıyordum , ama bu girdiğim yer sabah 9 akşam 6

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
3-4 aydır ben de işsizim kafaya sıkmama az kaldı.

ne kariyer ne işkur ne bi bok ne arayan ne soran var.

kıçı kırık bir milyoncu bile raf dizme tecrübesi istiyor. herkes tecrübe istiyor. borç 150 binliraya ulaştı elden bankadan al ye iç.

allah sonumu haretsin. 35 yaşındayım ilk defa bunu yaşıyorum.
Allah tez zamanda feraha etmeyi nasip etsin

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,061
217
63
2 Aydır İşsizdim, Hanım işe girdi Çalıştı kira faturalar derken idare etmeye Çalıştık.
2 Hafta Önce kariyer den Başvuru yaptın görüşme için çağırdılar, neyse gittim görüştüm, Holding firması
Neyse 1 Hafta felan eski çalıştığım yerleri ve referansları aradılar, sonrasında Olumlu dediler Bugün de arayıp sözleşmeyi attılar.

Araba da bende kalıyormuş aksi olmadığı sürece , haydi Hayırlısı Olur inşallah Gerçekten İşssiz kalmak çok zor
Hayırlı olsun. Bende dövüş sporları üzerine bir içerik ve canlı yayın platformu kuruyorum bir konfederasyon ile ortak şekilde. Yıllardır edindiğimiz bilgi birikim artık icraata geçirme zamanı gelmişti.

Uluslararası Türkiye ve bir çok ülkenin boks ve diğer dövüş organizasyonlarını ücreti mukabilinde canlı olarak yayınlarını sağlayacağız.

2026 yılı itibariyle platform aktif olacak bakalım.

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,024
4,421
113

Hayırlı olsun arabanın da sende kalması büyük nimet ben sana diyim

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83

Hayırlı olsum dostum herşey gönlünce olsun paran varken dostun çok paran yokken suratına bakan yok işsizlik kötü birşey bende şuan o durumdayım

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
253
83

Çok güzel bir iş ama beğendiğim iyi tarafı maaşı güzel