Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Düğün Hediyesi

Teksin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
276
54
28
yetmez ama evet dıyorum yakında alkolede zam var bence

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Artik zam herseyde nasil yasanir bu ulkede

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Gecen hafta tütüne geçtim. 20 liralık en kral tütünü aldım. Küçük ocb kağıt slim ocb pamuk zıvana deri tütün kesesi aldım 60 lira verdim çıktım. Eller alışkın olduğundan 10 saniyede sarıp içiyorum. 50 lira kar ettim bile.

Torbacılar bile daha insaflı. Esrar sigaradan daha ucuz olacak neredeyse. Müptezel yapacaklar bizi

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Gecen hafta tütüne geçtim. 20 liralık en kral tütünü aldım. Küçük ocb kağıt slim ocb pamuk zıvana deri tütün kesesi aldım 60 lira verdim çıktım. Eller alışkın olduğundan 10 saniyede sarıp içiyorum. 50 lira kar ettim bile.

Torbacılar bile daha insaflı. Esrar sigaradan daha ucuz olacak neredeyse. Müptezel yapacaklar bizi

Simdi boyle yazma ozendirmekten iceri atarlar:)