http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Dolandırıcılık

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,096
2,614
113
Beyler bu yeni dolandırıcılık yöntemi sakın düşmeyin sorgulamaya ne yazarsanız yazın ceza tutarı çıkıyorScreenshot_2025-10-14-11-34-26-739_com.google.android.apps.messaging.jpg

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
429
83
Beyler bu yeni dolandırıcılık yöntemi sakın düşmeyin sorgulamaya ne yazarsanız yazın ceza tutarı çıkıyorEkli dosyayı görüntüle 857127
Eyvallah arkadaşım aracım yok alacak durumda durum olsa gerçi arabayıda hiç düşünmem ama mutlaka oltaya düşen olur duyarlı olup insanları uyardığın için sağol eline emeğine sağlık 😎

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,004
253
83
Bunlar mezarda neyapacak çok merak ediyorum

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,716
13,974
113
Yeni değil bu tür sazan avi smsleri yıllardır var. Sadece içerik değişiyor bugün karayolları dün e nabız ondan önce GSS borcu. Bu tür smslerdeki linklere tıklamamayi öğrenmesi lazım insanların bunun için de paranoyak olmalısınız biraz. Her gelen smse tezgah lan bu diyerek yaklaşırsaniz dolandirilmazsiniz. He tabi bunları yiyen sürüyle insan mevcut maalesef o da yerine göre zeka ile ilgili yerine göre dalgınlık.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
1,116
113
Yeni değil bu tür sazan avi smsleri yıllardır var. Sadece içerik değişiyor bugün karayolları dün e nabız ondan önce GSS borcu. Bu tür smslerdeki linklere tıklamamayi öğrenmesi lazım insanların bunun için de paranoyak olmalısınız biraz. Her gelen smse tezgah lan bu diyerek yaklaşırsaniz dolandirilmazsiniz. He tabi bunları yiyen sürüyle insan mevcut maalesef o da yerine göre zeka ile ilgili yerine göre dalgınlık.
Yaşlılar çok düşüyor maalesef

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
Yaşlılar çok düşüyor maalesef
yaslıların cogu inadından düsüyor
eski kafa hep ben bilirimci oldukları için

geçen sene haberlerde görmüstüm bir tane yaslı amcamız kendisini polis diye tanıtanlara kredi çekmiş bankadaki eleman uyanıp polise haber vermiş. adam gözünün önündeki polise inanmamış :D :D