Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Dolandırıcılık Yöntemi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Ben yanlış başlık attım sanırım kusura bakmayın. Metoda vurgu yapmaktan ziyade yeni dolandırıcılık konusu seçmişler kendilerine demem lazımdı.

Son düzenleme:

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Bugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
Bu yeni değil dost. Sen yeni görmüşsün

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
Bugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
aynısı banada sürekli geliyor. Dolandırıcının beyinsiz versiyonu bunlar. Engelle sil gitsin

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Bırak kemal'im alsalar alsalar donumuzu alırlar bı o kaldı

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Kanka haklısın merak ettim bastım linke de telefonu sıfırladım artık şimdi sildim sonra da mesajı inşallah bişey olmaz. Şimdi yine gönderdiler sıfırlayın açtıktan sonra teli
İyi ki sıfırlamışsın bende sıfırla diyecektim teli. Ne olur ne olmaz. Bir virüsle banka şifrelerine kadar tüm bilgilerini alabilirlerdi.