- 10,633
- 6,440
- 113
Ben yanlış başlık attım sanırım kusura bakmayın. Metoda vurgu yapmaktan ziyade yeni dolandırıcılık konusu seçmişler kendilerine demem lazımdı.
Son düzenleme:
Bu yeni değil dost. Sen yeni görmüşsünBugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
Bana yeni geldi. Yöntemi herhalde biliyoruz binance olaylı muhabbete yeni şahit oldum.Bu yeni değil dost. Sen yeni görmüşsün
aynısı banada sürekli geliyor. Dolandırıcının beyinsiz versiyonu bunlar. Engelle sil gitsinBugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
Bırak kemal'im alsalar alsalar donumuzu alırlar bı o kaldıBugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
Doğru diyon kanki sen de haklısın hesabın haline acıyıp kupon parası ateşleseler bariBırak kemal'im alsalar alsalar donumuzu alırlar bı o kaldı
ardahanın neresiAynı mesaj banada geldi iki defa
İyi ki sıfırlamışsın bende sıfırla diyecektim teli. Ne olur ne olmaz. Bir virüsle banka şifrelerine kadar tüm bilgilerini alabilirlerdi.Kanka haklısın merak ettim bastım linke de telefonu sıfırladım artık şimdi sildim sonra da mesajı inşallah bişey olmaz. Şimdi yine gönderdiler sıfırlayın açtıktan sonra teli