Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Dolandırıcılık Yöntemi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Bugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?

Ekli dosyalar

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Bugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
az önce aynısı bana da geldi, kahkaha attım :) Cahil zannediyorlar herhalde linke tıklamayın sakın.

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,659
3,824
113
Devlet kripto hesapları için özel kyc zorunlu tutmuştu ve dün süresi dolan hesaplar donduruldu bu zekilerde ordan dolandırıcak

triumphfb

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10
4
3
Daha yeni alıyor alman senin ayıbın. 😁

Şaka bir yana bayağıdır var bu yöntem.

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,735
1,281
113
Önceden bana da geliyordu..İşin komiği benim binance hesabım bile yok 🤣 🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Tıklamasaydın keşke. Tıkladığın anda virüs bulaşmış olabilir tele.
Kardo muhtemelen bilgileri doldurduğun anda kapatıyorlar seni. Ne bileyim valla o an boşluğuma geldi aslında merak ettim linkin içindekini biliyordum tokatçı olduklarını da sildim mesajı inşallah bişey olmaz

beyazaltin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
306
63
ticari elektronik ileti şikayet sistemi e devlet üzerinden şikayet edebiliriz ...

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,701
3,605
113
Attıkları SMS başlığı olsun binance yazılış şekli bile belli ortada yani basmayin ne link olursa olsun.

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
Aynısı geldi bana da ayrı ayrı numaralardan 3 tane attılar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Attıkları SMS başlığı olsun binance yazılış şekli bile belli ortada yani basmayin ne link olursa olsun.
Kanka haklısın merak ettim bastım linke de telefonu sıfırladım artık şimdi sildim sonra da mesajı inşallah bişey olmaz. Şimdi yine gönderdiler sıfırlayın açtıktan sonra teli

61700t

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
252
83
Sürekli yeni yöntem buluyorlar helal olsun kanka bunlara kafaları zehir