Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yemende çocuklar ölüyor

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,996
1,058
113
Cocuk heryerde cocuktur dini,dili, irki olmaz eyvallahda....once cevremizden baslamamiz gerekmezmi? hicmi yok cevrenizde ac sefil.yada okuyamayan cocuklar? birakin bu antin kuntin dernek islerini .sadece ulkemizde degil tum dunyada en fazla yolsuzlugun yapildigi yerler ve isler dernek adi altinda "cocuk ve din" duygulari istismar edenler tarafindan yapiliyor.cevrenizden baslayin iyilige yemisim yemenini brad pitt le angelina jolie miyiz olum biz :)
Bende bi dernek kuram ozman" avustralya aborjinlerinin kalintilari olan kabilelerdeki cocuklar böcek yiyo halâ" yemesinler olsun sloganida...3131 e mesaj cekin ;) yapmayin bosuna kodamanlari zengin etmeyin.cikin sokaga konuya komsuya gozunuzle gorun yardim edin.daha hayirli daha gercekci...

Bitos79

Üye
Yeni Üye
31
3
8
Eyw kardeş bir düşün oradaki senin yakının olduğunu ve ölüyor o zamanda bu şekilde konuşcanmı evt dersen sana sözüm yok ozaman
söylemek istediğim benim yakınım veya türkiyeli biri bu sekilde olsa devlet seferber olmazsa halk seferber olur ve aclıktan ölmez.
Arap kültürü için ise bu gecerli degil..

Bitos79

Üye
Yeni Üye
31
3
8
Haklısın kardeş ama dediğin gibi biz türküz ve nerde yardıma ihtayacı olan biri varsa elimizden geldikçe yardım etmeye çalışırız bu bizim kanlarımızda var
Bu kadar zengin bir ülke değiliz. ülkenin yarısından fazlası açlık sınırında yaşıyor zaten. madem araplara bu kadar aşıksın yardım seversin. malını mülkünü sat yemene yolla. evin araban yoksa telefonunu laptopunu sat yolla burada show yapmaya gerek yok.

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
Mesajı yayınlayan arkadaş bence iyi niyetli.Eksiği hatası yanlışı olabilir ama sonuçta iyi niyetli. Neden herkes hamasi davranıyor? Evet biz 5 milyon Suriyeli'ye bakacak kadar zengin bir ülke değiliz.Ben bizzat sınırda ikamet eden birisiyim ve konuştuğum Suriyeliler'in bir çoğu açık açık aynı durumda siz olsaydınız bizim size bunca yardım etmemiz çok zor dediler.Bizi diğer milletlerden ayıran en temel özelliklerimizden 2 tanesi merhametimiz vicdanımız unutmayın.Verilen sms numarası ihh derneğine ait.Ben yardım edene de etmeyene de saygı duyarım.Gerçekten yardım edilecekse de ihh değilde resmi olan kızılay kanalıyla yardım edilsin isterim.Ben çevremdeki Türk çocuklarına gücüm yettiğince yardımda bulundum bulunuyorum bulunurum da.Suriyeli çocuklara UNİCEF-BM fazlası ile yardımcı oluyor bunu duymuyorum görüyorum.Suriyeliler'in elektrik su faturasını bizler ödüyoruz farkında mısınız? Yemene 5 tl bağış yapalım diyen arkadaşa saydırana kadar bu işin müsebbiblerine demokratik tepkinizi koysanız fena mı olur?Yazdıklarımda kendimle çeliştiğim yerler varsa ki olabilir bunun da sebebi merhamet duygumla mantığımın savaşmasıdır.Dünya'nın en çok yardımda bulunan ülkesiymişiz bu arada.( Ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya misali.)Yani övünelim mi yoksa dövünelim mi bilemedim...Ama şunu iyi bilirim :
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
( Yazın arapsaçı gibi olmuş diyenler belki haklısınız ama konumuzun zaten kendisi araplar değil mi ? Bırakın da arapsaçı da oluversin canım :D )

basic1999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
16
18
İnsanlığın ırkı dini dili ayırt edilmez, Türkiye'de acliktan kimseyi öldürtmedi bu halk çok nadirdir fakirlikten acliktan olen turkiyedeT lakin Yemen'de biliyorsanız atalarımız savaşmış orada olen cocuk belki de senin soyundan gelmektedir atalarımız oralarda şehit düşmüş birakin eleştirmeyi de elinizden gelen birsey varsa yapın yoksa susun yaptığınızı ettiginizi de söylemeyin söyleyince bir anlam ifade etmiyor cunku iyi geceler...

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
Anlamiyonuz dimi hâlâ . Ordaki halki öldüren aç birakan müslümanlar. Suudi arabistan ve iran . Tamam herkez yardim etsin iyi bisey var ama 10 milyon insan aç nereye kadar yardim edicez. Konunun temeline inmek lazim . Arabistan para vs konuda bizim 100 katimiz bütün şeytanliklar iran ve arabistan tarafindan cikiyo. Bizi ejnebiler hristiyanlar öldürmüyo . Müslümanlar öldürüyo

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
Ama türkiyenin yardimlariyla 1 hafta ertelenir sorun en fazla

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
Benim allaha şükür durumum iyi. Ama cevremdekilerin çoğu ay sonunu nasil getiririm onu düşünüyo öyle tanidigim insanlar varki 5 tl 10 tl parasi gitse cani gidiyomus gibi oluyo . 10 tane ekmek geliyo 10 tl ye milletin borclari var hep ev borcu kredi karti bircu kredi borcu vs

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
Tamam ülkemizde şu an kimse aç kalmıyo ama kimsede refah icinde yaşamıyo. Vasıfsız 1 kişinin 1600 tl ile eşi câlismadan gecinmesi imkansiz bisey