Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yemeksepeti Kuryesi Olmak

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,163
6,694
113
Agalar 2 Senedir Yemeksepeti Kuryesiyim Yaş 27 Artık Evlilik Yoluna Giricem Ama Kuryelik İle Bu Devir Dönecek Mi Bilmiyorum Sigortalı İşe Girmek İstiyorum Ama Maksimum 30k Maaş Veriyorlar Yemeksepetinde Giderler Çıkınca Elime 60k Kalıyor Sizce Napmalıyım Akrabalar Aile Kuryelik İle Dönmez Sigortalı İşe Gir Diye Şey Yapıyorlar Yaşı Büyük Arkadaşlar Tavsiye Verirse Sevinirim.

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
196
43
Agalar 2 Senedir Yemeksepeti Kuryesiyim Yaş 27 Artık Evlilik Yoluna Giricem Ama Kuryelik İle Bu Devir Dönecek Mi Bilmiyorum Sigortalı İşe Girmek İstiyorum Ama Maksimum 30k Maaş Veriyorlar Yemeksepetinde Giderler Çıkınca Elime 60k Kalıyor Sizce Napmalıyım Akrabalar Aile Kuryelik İle Dönmez Sigortalı İşe Gir Diye Şey Yapıyorlar Yaşı Büyük Arkadaşlar Tavsiye Verirse Sevinirim.
Reis kuryelik yapılmaz 16 yaşımda başladım okuldan sonra 5 sene yaptım her türlü olayla denk geliyorsun evli adama gelmez ama yinede sen bilirsin

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Deve gotu yagla

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,107
2,685
113
Günlük ortalama kaç pakete 60k kalıyor reis

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,570
5,137
113
Asıl fabrika işiyle evlenilmez 30 k ya evmi bakılır bu zamanda anca milletvekilleri gibi 200 milyar alcan ......gerisini siz doldurun noktali yerleri

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Cok yanlislar yapsakta dogrular ap acik ortada. Fabrika zaten standart yani dedigin gibi. Ama kuryelikte kazandigini ozel sektor diplomasiz vermez, veyahut belirgin bir meslek olmadikca alinmaz yani. İki ucu boklu degnek gibi tutulacak bi yanı yok. Evlenme kral bosver

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,187
8,177
113
Sigortalı iş devri mi kaldı emeklilik hayalin mi var boş işler onlar artık 60k kazanıyorsan emeklilik yaşına gelene kadar aylık düzenli 10k kenara atsan daha kârlısın

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,163
6,694
113
Cok yanlislar yapsakta dogrular ap acik ortada. Fabrika zaten standart yani dedigin gibi. Ama kuryelikte kazandigini ozel sektor diplomasiz vermez, veyahut belirgin bir meslek olmadikca alinmaz yani. İki ucu boklu degnek gibi tutulacak bi yanı yok. Evlenme kral bosver
Evde kaldın diyorlar bu seferde her tarafı boklu deynek

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,163
6,694
113
Üstüne bagkura 90k borclanmisim bide iaiq