Nasıl anlatcanBenim de boğazıma çok takılır mesela yediğim şey ama sorun edecek bişey yok boğazın tikandiginda etrafındakilere panik yapmadan anlatabilmek gerekiyor
Nasıl anlatcanBenim de boğazıma çok takılır mesela yediğim şey ama sorun edecek bişey yok boğazın tikandiginda etrafındakilere panik yapmadan anlatabilmek gerekiyor
Boğazını gostercen daha dostum işaret etcen arkasına geçip gostercen nasi yapilcagini önüne gececen arkadasin her kimse o hareketi uygulayacak işte o can havli ile anlar zaten karsinda ki merak etmeNasıl anlatcan
Aynen öyle Allah kimseye yaşatmasınBoğazını gostercen daha dostum işaret etcen arkasına geçip gostercen nasi yapilcagini önüne gececen arkadasin her kimse o hareketi uygulayacak işte o can havli ile anlar zaten karsinda ki merak etme
Valla reis 13 14 yaşlarında kına gecesinde kuruyemiş dağıtılıyordu mahallede 2 paket aldım cebime boşalttım geç olduğu için eve doğru gidiyordum bi yandan leblebileri havaya atıp ağzımla yakalayıp yiyordum bi tanesi boğazıma kaçtı gecenin bilmem kaçı sokak bomboş yerden yere vurdum kendimi en son ölüceğimi hissettim o panikle karnıma vurdum bir kaç kez olduğum yerde zıpladım çıktı amk leblebisi o günden sonra ne leblebi yedim ne de kına gecelerine gittim dalga geçenler olucak ama ölüm korkusu ne demek yaşamayan bilmezEn buyuk korkum boyle bısı olması o yzden dıkkat ederek uzun cıgneyıp yutulcak kıvama gelınce yutarım hep. Bıde yardım ıstencek kımse yoksa allah korusun ınsan dırek nalları dıker. Groka yani yapay zekaya onlem ıcın bı alet varmı dedım "LifeVac" ısımlı aletı yazdı olurda bugun yarın eczaneye yolunuz duserse mutlaka alın yada yolunuzun dusmesını sktr edın cıkın gıdın paranız olunca yol gıdın alın her eczanede varmıs evın kolay ulasılcak bıyerıne koyun pompamsı bı alet agzı vakumlayıp ıcındekılerı cekıo tek basınaykende yapılır en buyuk korkum allah hepımızı korusun yerken dıkkatlı cıgneyın bıde bu aletı alın lazım evde bıyerde dursun hatta gıttıgınız yerlerdede tasıyın yanınızda (bulunsun)
Ekli dosyayı görüntüle 781099
Burda ınsanlıga faydası olucak hayat kurtcak bısı yazdık 4 kısı yazıya kahkaha atmıs bırı bıle yararlı bulup begenmemıs her ınsanın basına gelebılcek seye psıkolojık senınkı demısler bırıde sen zayıfsın demıs gerısıde tasak gecme mesajları hayatı bu kdr gırgıra almayın hergun yuzlerce ınsanın bogazına yemek takılıo hıcmı tv haber bakmıonuz ıstedıgınız gırgırı gecın dalgasını gecın ama evınıze mutlaka alın o aletten. Enayı sılkelemek ıcın yapmamıslar o aletıadama hak vermek lazım la geçen benim de başıma geldi öldüm öldüm dirildim tek başıma da biraz korktum yani yalan yok ondan sonra yemeği hep yavaş yemeye başladım 😅😅😅
Bosver kıral canları saolsun gulsunler gulmekte onemlı sanada gecmıs olsun oyle bı anda ınsan dogru kararı veremıo allah halıne acırsa kurtulursun tek basınaValla reis 13 14 yaşlarında kına gecesinde kuruyemiş dağıtılıyordu mahallede 2 paket aldım cebime boşalttım geç olduğu için eve doğru gidiyordum bi yandan leblebileri havaya atıp ağzımla yakalayıp yiyordum bi tanesi boğazıma kaçtı gecenin bilmem kaçı sokak bomboş yerden yere vurdum kendimi en son ölüceğimi hissettim o panikle karnıma vurdum bir kaç kez olduğum yerde zıpladım çıktı amk leblebisi o günden sonra ne leblebi yedim ne de kına gecelerine gittim dalga geçenler olucak ama ölüm korkusu ne demek yaşamayan bilmez
Bırı psıkolojık demıs suru psıkolojısı herkez aynı seyı yazmıs he aq psıkolojık tamamen kotulugunuzu ıstedıgım ıcın actım bu konuyu aynnLa psikoloji sizin gidik herhalde elbette kaçabilir ama böyle evham yaparsan hayatın mahvedersin psikolojik seninki
Valla öyle oldu reis rabim halime acıdı küçüktüm birde kuş gibi çırpındım valla çıkana kadar Allah kimseye yaşatmasın ozaman baya bi sıkıntı yaşamıştım yutkunamıyordum doğru düzgünBosver kıral canları saolsun gulsunler gulmekte onemlı sanada gecmıs olsun oyle bı anda ınsan dogru kararı veremıo allah halıne acırsa kurtulursun tek basına
Psıkolojıktır kıral sen abartıon benceValla öyle oldu reis rabim halime acıdı küçüktüm birde kuş gibi çırpındım valla çıkana kadar Allah kimseye yaşatmasın ozaman baya bi sıkıntı yaşamıştım yutkunamıyordum doğru düzgün
Şans eseri hayattasinBı ara benim boğazıma kacmisti bı dakika nefessiz debelendim sonra kusma geldi aniden çıktı disari şans mı diyelim ne diyelim bilemedim
Kral sen bu kadar herşeyi kafana takarsan hayatı kacirirsin.hastalik hastası senin durumun diğer adı ölüm korkusu onunda diğer adı g.t korkusu.rahat ol önlemini tabiki al ama böyle seyleri kafana takma
[/QUOTkatiliyorum
Reis psikolojik değil boğazıma kaçtığı için boya zorlamıştım çıkana kadar ondan dolayıPsıkolojıktır kıral sen abartıon bence
groka sordum soruyu nolur diye yemek yerken bogazında kalırsaEn buyuk korkum boyle bısı olması o yzden dıkkat ederek uzun cıgneyıp yutulcak kıvama gelınce yutarım hep. Bıde yardım ıstencek kımse yoksa allah korusun ınsan dırek nalları dıker. Groka yani yapay zekaya onlem ıcın bı alet varmı dedım "LifeVac" ısımlı aletı yazdı olurda bugun yarın eczaneye yolunuz duserse mutlaka alın yada yolunuzun dusmesını sktr edın cıkın gıdın paranız olunca yol gıdın alın her eczanede varmıs evın kolay ulasılcak bıyerıne koyun pompamsı bı alet agzı vakumlayıp ıcındekılerı cekıo tek basınaykende yapılır en buyuk korkum allah hepımızı korusun yerken dıkkatlı cıgneyın bıde bu aletı alın lazım evde bıyerde dursun hatta gıttıgınız yerlerdede tasıyın yanınızda (bulunsun)
Çok komikgroka sordum soruyu nolur diye yemek yerken bogazında kalırsa
diye cevap grok
geberirsin dedi
Kronik larenjit var sende reflü rahatsizligi olduysa mide asidi boğazını yakiyorsa zaman içinde tahriş edip yemek borusunu hasarlı hale getirirEn buyuk korkum boyle bısı olması o yzden dıkkat ederek uzun cıgneyıp yutulcak kıvama gelınce yutarım hep. Bıde yardım ıstencek kımse yoksa allah korusun ınsan dırek nalları dıker. Groka yani yapay zekaya onlem ıcın bı alet varmı dedım "LifeVac" ısımlı aletı yazdı olurda bugun yarın eczaneye yolunuz duserse mutlaka alın yada yolunuzun dusmesını sktr edın cıkın gıdın paranız olunca yol gıdın alın her eczanede varmıs evın kolay ulasılcak bıyerıne koyun pompamsı bı alet agzı vakumlayıp ıcındekılerı cekıo tek basınaykende yapılır en buyuk korkum allah hepımızı korusun yerken dıkkatlı cıgneyın bıde bu aletı alın lazım evde bıyerde dursun hatta gıttıgınız yerlerdede tasıyın yanınızda (bulunsun)