http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yemek Yerken Boğazınızda Yemek Kalırsa

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,739
1,183
113
En buyuk korkum boyle bısı olması o yzden dıkkat ederek uzun cıgneyıp yutulcak kıvama gelınce yutarım hep. Bıde yardım ıstencek kımse yoksa allah korusun ınsan dırek nalları dıker. Groka yani yapay zekaya onlem ıcın bı alet varmı dedım "LifeVac" ısımlı aletı yazdı olurda bugun yarın eczaneye yolunuz duserse mutlaka alın yada yolunuzun dusmesını sktr edın cıkın gıdın paranız olunca yol gıdın alın her eczanede varmıs evın kolay ulasılcak bıyerıne koyun pompamsı bı alet agzı vakumlayıp ıcındekılerı cekıo tek basınaykende yapılır en buyuk korkum allah hepımızı korusun yerken dıkkatlı cıgneyın bıde bu aletı alın lazım evde bıyerde dursun hatta gıttıgınız yerlerdede tasıyın yanınızda (bulunsun)

7243731C-DE5A-4E0C-8C37-203F23DE5E76.jpeg

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,703
1,623
113
En buyuk korkum boyle bısı olması o yzden dıkkat ederek uzun cıgneyıp yutulcak kıvama gelınce yutarım hep. Bıde yardım ıstencek kımse yoksa allah korusun ınsan dırek nalları dıker. Groka yani yapay zekaya onlem ıcın bı alet varmı dedım "LifeVac" ısımlı aletı yazdı olurda bugun yarın eczaneye yolunuz duserse mutlaka alın yada yolunuzun dusmesını sktr edın cıkın gıdın paranız olunca yol gıdın alın her eczanede varmıs evın kolay ulasılcak bıyerıne koyun pompamsı bı alet agzı vakumlayıp ıcındekılerı cekıo tek basınaykende yapılır en buyuk korkum allah hepımızı korusun yerken dıkkatlı cıgneyın bıde bu aletı alın lazım evde bıyerde dursun hatta gıttıgınız yerlerdede tasıyın yanınızda (bulunsun)

Ekli dosyayı görüntüle 781099
Psikolojik kanka seninki

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,371
892
113
Tssb var sende galiba

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,253
1,896
113
Ölüm korkusu sarmış seni. Yunus emre ne demiş ölüm geldiyse bu cane baş ağrısı bahane. Ne Yaparsan yap vaktin süren solduysa 7 cihan birleşsin mokoko kardeş.😀

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,637
3,936
113
Dost sen boş durmaktan boş olmuşsun doktora falan görünme yüksek bir yerden atla, yine groka sor nereden atlamanı tavsiye ederse oradan atla

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,703
1,623
113
Bak sen kesin zayıfsındır da seçerek yemek yersin korkma bir halt olmaz o işler o kadar kolay değil sevgilim doktor böyle gelenlerin hepsinin psikolojik sıkıntısı olduğunu söylemişti

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,836
10,724
113
Bir insanın matematiksel olarak ölme olasılığı yüzde %0.21 olarak hesaplanmıştır kısaca yeterince şanslıysan her 500 insandan birinde ölüm yaşanır ve bu 24 saatlik dilim içerisindedir yıllara vurduğunda ortalama her 60 senede 500 insan bogazına yemek kaçarak hayatını kaybeder bu da demektir ki korkma ölme olasılığın yok

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,495
8,547
113
adama hak vermek lazım la geçen benim de başıma geldi öldüm öldüm dirildim tek başıma da biraz korktum yani yalan yok ondan sonra yemeği hep yavaş yemeye başladım 😅😅😅

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Bir insanın matematiksel olarak ölme olasılığı yüzde %0.21 olarak hesaplanmıştır kısaca yeterince şanslıysan her 500 insandan birinde ölüm yaşanır ve bu 24 saatlik dilim içerisindedir yıllara vurduğunda ortalama her 60 senede 500 insan bogazına yemek kaçarak hayatını kaybeder bu da demektir ki korkma ölme olasılığın yok
Bilimselige alakan beni derinden etkiliyor makinacım

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,524
721
113
Sana yeni bi fobi ekleyeyim. Ya uyuduktan sonra uyanamazsam...

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,338
2,194
113

Ekli dosyayı görüntüle 781099
Boğazından aşağı vidanjörü salar kurtarırım seni merak etme

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,716
6,236
113
kanka kısura bakma da yoksay yapıyorums seni saçma sapan başlıklar açıyosun bari önüme düşmesin

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,414
1,001
113
Heamlick manevrası dışında iyi bir müdahale yok göğüs bölgeni kişinin sırt kısmına sertçe vurup boğazında birşey kalan kişinin çenesini aşağıya doğru tutup belli aralıklar ile sırtına aşağıdan yukarıya doğru sertçe vur. Ne tıkanmışsa dışarıya atar.

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Dostum öyle durumlarda
Screenshot_20250507-174938.png

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Benim de boğazıma çok takılır mesela yediğim şey ama sorun edecek bişey yok boğazın tikandiginda etrafındakilere panik yapmadan anlatabilmek gerekiyor