- 17,885
- 7,352
- 113
Samsunda eğitim aldım bende kuradan ankarayı seçtim😂Walla bende sıhhiyeydim samsundan Sarıkamış’a
Samsunda eğitim aldım bende kuradan ankarayı seçtim😂Walla bende sıhhiyeydim samsundan Sarıkamış’a
Allah korusun %10a girip istediğim yeri memleket adapazarını seçmek hedefimSamsun usta birliği ya Kıbrıs ya Kars yada agrı başka yere vermiyor
Sen çürük almamismiydin laSi
Bende sihhiye idim ankaradaydı görev yerim ama 6 ay idbilde 6 ayda maraşta deprem bölgesindeydim
Aslanlar gibi rütbemi takıp yaptım ben shajsjsjSen çürük almamismiydin la![]()
Walla dostum Samsun yüzde 80 bu üç yere veriyor genelde inş Ege falan çıkarAllah korusun %10a girip istediğim yeri memleket adapazarını seçmek hedefim
komutanim hayirli olsun donusde ne kadar odeme alcan hesapladinmiKendinize iyi bakın dostlar 1 yıllık vatani görevi yapmaya gidiyorum bu süre de merak ettiğiniz varsa cevaplarım
Çok sevindim dostum subaylık güzel bir şeydir Bu güzel habere Birol giderKendinize iyi bakın dostlar 1 yıllık vatani görevi yapmaya gidiyorum bu süre de merak ettiğiniz varsa cevaplarım
dayı dm atarmısın21 gün yaptım,askerlik çok eğlenceliydi
Dikkat et kendine, hayirlisiyla git hayirlisiyla gel..Kendinize iyi bakın dostlar 1 yıllık vatani görevi yapmaya gidiyorum bu süre de merak ettiğiniz varsa cevaplarım
Kazandığını yemeden gel kanka fırsat geçmiş eline allah yardımcın olsun Hızır yoldaşın olsunKendinize iyi bakın dostlar 1 yıllık vatani görevi yapmaya gidiyorum bu süre de merak ettiğiniz varsa cevaplarım
Vatan sana emanet MehmetçikKendinize iyi bakın dostlar 1 yıllık vatani görevi yapmaya gidiyorum bu süre de merak ettiğiniz varsa cevaplarım